Az ékszer

Mary Nichols - Az ékszer

Egy kicsi lány értetlen félelemmel figyeli, ahogy szülei álruhába bújtatják, és egy szolgálóra bízzák testvérével együtt, hogy később már családostul menekülhessenek kaotikussá váló hazájukból, a vörösök és fehérek dúlta Oroszországból. A terv nem sikerül, tragédiát tragédia követ, és a négyéves grófnő élete is veszélybe kerül. Angol hajók érkeznek a menekülőkért, hogy nyugatra juttassák az elesetteket. A kislányt végül a brit konzul szánja meg.
Az orosz grófnőnek egyetlen emléke marad a múltjából, a nagymamától örökölt értékes gyémántmedál, a Kirilov-csillag. Ez az ékszer kamaszként és fiatal felnőttként sem hagyja nyugodni. A kérdés újra és újra ott motoszkál a fejében: vajon apja és anyja túlélte a véres polgárháborút, valahol ma is ott vannak a sztálini Szovjetunióban? És a sors úgy hozza, hogy a fiatal nő egy férfit követve szülőhazájába indul, hogy felfedezze a múltját, de amit talál, az nem más, mint egy lepusztult otthon, nélkülözések, árulás és egy következő háború, amely megint menekülésre kényszeríti. Am ekkor egy olyan szép szerelmet hagy maga mögött, amelyet új hazájában sem tud elfelejteni.

Mary Nichols (Nyári lak, Lány a tengerparton) romantikus regényében a viszontagságos kalandok, tragédiák mellett a sors számtalan szerencsés fordulatot is tartogat, és sokat szenvedett főhősünkre végül rátalál a boldogság.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ékszer ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ékszer ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  376
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9789636435158
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239034 / 1093546
  Translator:


  TAGS:
  Online Az ékszer ebook, könyvet Az ékszer FB2, Download Az ékszer PDF , Download Az ékszer MOBI, Online Az ékszer könyvet, ingyenes letöltések Az ékszer IPhone, Online könyvet Az ékszer PDF, ingyenes Az ékszer DJVU, ingyenes letöltések Az ékszer TXT, letöltések Az ékszer RTF, Online Az ékszer FB2 , e-könyvet Az ékszer letöltések TXT, ingyenes Az ékszer letöltések könyvet, e-könyvet Az ékszer download MOBI, letöltések Az ékszer IPad, olvas Az ékszer MOBI, olvas Az ékszer DOC, ingyenes Az ékszer AWZ, Download e-könyvet Az ékszer iPad , ingyenes Az ékszer DJVU, Download Az ékszer e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ékszer DVD, olvas Az ékszer TXT, Book Az ékszer letöltések DJVU, Az ékszer letöltések könyvet ingyenes, Az ékszer letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ékszer pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ékszer pdf ingyenes, Az ékszer letöltések könyvet epub ingyenes, Az ékszer ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply