Az éjfél simogatása


Meredith Gentry a faerie legsötétebb trónusának várományosa, magánnyomozóként dolgozik Los Angelesben, távol valódi otthona veszedelmeitől, intrikáitól. Az Unseelie Udvartartás neki adná hatalmát, ám ehhez Merrynek valami olyasmivé kellene változnia, amitől irtózik – a faerie gonosz oldalát kellene magához ölelnie. Ellenségei minden mozdulatát figyelik, unokabátyja, Cel herceg még börtönéből is igyekszik megöletni. De a merényleteket nem csak ő kezdeményezi. Az Unseelie nemesek évszázadokat vártak, hogy nagynénjének, a Levegő és Sötétség Királynőjének hatalma eléggé meggyengüljön, és trónjáról letaszíthassák. Ismeretlen ellenfelek ostromolják őket. A fenyegetés arra kényszeríti Merryt és szövetségeseit, hogy – történelme során először – beengedjék a faerie-be az emberi rendőrséget.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az éjfél simogatása ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az éjfél simogatása ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  388
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  374 gr
  ISBN:
  9789639868571
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206216 / 1062036
  Series:


  TAGS:
  Online Az éjfél simogatása ebook, könyvet Az éjfél simogatása FB2, Download Az éjfél simogatása PDF , Download Az éjfél simogatása MOBI, Online Az éjfél simogatása könyvet, ingyenes letöltések Az éjfél simogatása IPhone, Online könyvet Az éjfél simogatása PDF, ingyenes Az éjfél simogatása DJVU, ingyenes letöltések Az éjfél simogatása TXT, letöltések Az éjfél simogatása RTF, Online Az éjfél simogatása FB2 , e-könyvet Az éjfél simogatása letöltések TXT, ingyenes Az éjfél simogatása letöltések könyvet, e-könyvet Az éjfél simogatása download MOBI, letöltések Az éjfél simogatása IPad, olvas Az éjfél simogatása MOBI, olvas Az éjfél simogatása DOC, ingyenes Az éjfél simogatása AWZ, Download e-könyvet Az éjfél simogatása iPad , ingyenes Az éjfél simogatása DJVU, Download Az éjfél simogatása e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az éjfél simogatása DVD, olvas Az éjfél simogatása TXT, Book Az éjfél simogatása letöltések DJVU, Az éjfél simogatása letöltések könyvet ingyenes, Az éjfél simogatása letöltések könyvet pdf ingyenes, Az éjfél simogatása pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az éjfél simogatása pdf ingyenes, Az éjfél simogatása letöltések könyvet epub ingyenes, Az éjfél simogatása ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply