Az egyetlen szerep

Lev Kasszil - Az egyetlen szerep

Milyen borzalmas, ha egy tizenhárom éves kislányra azt mondják, "semmi különös", és ha az életében sem történt semmi különös. Erről panaszkodik naplójában Szima Krapicina, regényünk hősnője. S lám, alig írja le a panaszos sorokat, óriási esemény bolygatja fel az életét: filmszereplésre hívják. A mi kis hősnőnk boldogan vállalja a szerepet, s mint minden más kislányt, őt is megszédíti a reflektorfény. Bizony, ez a szédület nem múlik el egykönnyen, s csak szenvedés árán lehet abba belenyugodni, hogy a "nagy" szerepből "egyetlen" szerep lett. – Lev Kasszil, a kiváló szerző Az egyetlen szerep című regényében megtalálta a gyógyírt a "mérhetetlen" szenvedésekre.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az egyetlen szerep ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az egyetlen szerep ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12.5 x 18 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  193
  Cover:
  HARDCOVER,
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1961
  Commodity code:
  6138191 / 5137783  TAGS:
  Online Az egyetlen szerep ebook, könyvet Az egyetlen szerep FB2, Download Az egyetlen szerep PDF , Download Az egyetlen szerep MOBI, Online Az egyetlen szerep könyvet, ingyenes letöltések Az egyetlen szerep IPhone, Online könyvet Az egyetlen szerep PDF, ingyenes Az egyetlen szerep DJVU, ingyenes letöltések Az egyetlen szerep TXT, letöltések Az egyetlen szerep RTF, Online Az egyetlen szerep FB2 , e-könyvet Az egyetlen szerep letöltések TXT, ingyenes Az egyetlen szerep letöltések könyvet, e-könyvet Az egyetlen szerep download MOBI, letöltések Az egyetlen szerep IPad, olvas Az egyetlen szerep MOBI, olvas Az egyetlen szerep DOC, ingyenes Az egyetlen szerep AWZ, Download e-könyvet Az egyetlen szerep iPad , ingyenes Az egyetlen szerep DJVU, Download Az egyetlen szerep e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az egyetlen szerep DVD, olvas Az egyetlen szerep TXT, Book Az egyetlen szerep letöltések DJVU, Az egyetlen szerep letöltések könyvet ingyenes, Az egyetlen szerep letöltések könyvet pdf ingyenes, Az egyetlen szerep pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az egyetlen szerep pdf ingyenes, Az egyetlen szerep letöltések könyvet epub ingyenes, Az egyetlen szerep ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply