Az égről és a földről

Bergoglio Jorge Mario ( Ferenc Pápa ) - Abraham Skorka - Az égről és a földről

Jorge Mario Bergoglio bíboros, akit 2013. március 13. óta Ferenc pápaként ismer a világ, és Abraham Skorka rabbi, a Buenos Aires-i Latin-Amerikai Rabbiképző Szeminárium vezetője, régi jó barátok. Mindketten állhatatos hívei a vallások közötti párbeszédnek, amelyen keresztül közös horizont jöhet létre.

Az égről és a földről elmélyült beszélgetéssorozat eredménye, amelyet felváltva tartottak a püspökségen és a Benei Tikva zsidó közösségben. A találkozók során számos "égi és földi kérdést" vitattak meg: Isten, a fundamentalizmus, az ateisták, a halál, a holokauszt, a homoszexualitás és a kapitalizmus csupán néhány azok közül a témák közül, melyekről a Katolikus Egyház feje, Róma új püspöke és a hazájában közismert Skorka rabbi véleményt nyilvánít.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az égről és a földről ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az égről és a földről ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  184
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789633490761
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2493293 / 1112681  TAGS:
  Online Az égről és a földről ebook, könyvet Az égről és a földről FB2, Download Az égről és a földről PDF , Download Az égről és a földről MOBI, Online Az égről és a földről könyvet, ingyenes letöltések Az égről és a földről IPhone, Online könyvet Az égről és a földről PDF, ingyenes Az égről és a földről DJVU, ingyenes letöltések Az égről és a földről TXT, letöltések Az égről és a földről RTF, Online Az égről és a földről FB2 , e-könyvet Az égről és a földről letöltések TXT, ingyenes Az égről és a földről letöltések könyvet, e-könyvet Az égről és a földről download MOBI, letöltések Az égről és a földről IPad, olvas Az égről és a földről MOBI, olvas Az égről és a földről DOC, ingyenes Az égről és a földről AWZ, Download e-könyvet Az égről és a földről iPad , ingyenes Az égről és a földről DJVU, Download Az égről és a földről e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az égről és a földről DVD, olvas Az égről és a földről TXT, Book Az égről és a földről letöltések DJVU, Az égről és a földről letöltések könyvet ingyenes, Az égről és a földről letöltések könyvet pdf ingyenes, Az égről és a földről pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az égről és a földről pdf ingyenes, Az égről és a földről letöltések könyvet epub ingyenes, Az égről és a földről ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply