Az egészségügy forradalma


"Habár az Amerikai Egyesült Államok egészségügyi költségei meredeken emelkednek, az amerikaiak túlságosan gyakran szembesülnek közepes vagy rosszabb eredményekkel. Az országos tanulmányok szerint az Egyesült Államokban az orvosi eljárások során bekövetkezett károk gyógyszerezési hibák, hibás sebészeti beavatkozások és fertőzések száma eléri az évi 15 milliót.

Ideje felismerni, hogy a hibák és költségek egyidejű csökkentése forradalmi, merőben új típusú egészségügyi szolgáltatást igényel azaz lean egészségügyet Dr. John Toussaint és Roger A. Gerard, Phd, A gyógyítás forradalma Hogyan menthetünk életeket az egészségügyi ellátórendszer forradalmi átalakításával? című könyv szerzői szerint. Toussaint, a ThedaCare, egy négy kórházat működtető wisconsini egészségügyi rendszer korábbi vezérigazgatója, és Gerard, a ThedaCare oktatási igazgatója, őszintén leírja a ThedaCare útját a lean egészségügy felé, mely során erőfeszítéseiknek köszönhetően csökkent a hibák száma, javult a betegek által tapasztalt eredmény, nőtt az alkalmazotti munkamorál, és elbocsátások nélkül 27 millió dollárral csökkentették a költségeket.

Félig esettanulmány, félig kiáltvány ez az úttörő szellemiségű könyv egyszerű nyelvezettel, a való életből vett példákkal magyarázza el a lean egészségügyet nem elméletként, hanem az iparból átvett, bizonyított lean menedzsmentelveken alapuló működő rendszerként, amelyet bármelyik egészségügyi szolgáltató alkalmazhat.

Miközben az egészségügy külső környezete kifizetési rendszerek, biztosítási fedezet, nyilvántartás, szabályozás mindenképp átalakításra szorul, Toussaint és Gerard érthetően és meggyőzően kimutatja, hogy az Amerikai Egyesült Államok egészségügye csak akkor forradalmasítható, ha az egészségügy javítását alapvetően a szolgáltatás helyén, a betegeknél kezdik.
"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az egészségügy forradalma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az egészségügy forradalma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  184
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789631252507
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2683149 / 1158347  TAGS:
  Online Az egészségügy forradalma ebook, könyvet Az egészségügy forradalma FB2, Download Az egészségügy forradalma PDF , Download Az egészségügy forradalma MOBI, Online Az egészségügy forradalma könyvet, ingyenes letöltések Az egészségügy forradalma IPhone, Online könyvet Az egészségügy forradalma PDF, ingyenes Az egészségügy forradalma DJVU, ingyenes letöltések Az egészségügy forradalma TXT, letöltések Az egészségügy forradalma RTF, Online Az egészségügy forradalma FB2 , e-könyvet Az egészségügy forradalma letöltések TXT, ingyenes Az egészségügy forradalma letöltések könyvet, e-könyvet Az egészségügy forradalma download MOBI, letöltések Az egészségügy forradalma IPad, olvas Az egészségügy forradalma MOBI, olvas Az egészségügy forradalma DOC, ingyenes Az egészségügy forradalma AWZ, Download e-könyvet Az egészségügy forradalma iPad , ingyenes Az egészségügy forradalma DJVU, Download Az egészségügy forradalma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az egészségügy forradalma DVD, olvas Az egészségügy forradalma TXT, Book Az egészségügy forradalma letöltések DJVU, Az egészségügy forradalma letöltések könyvet ingyenes, Az egészségügy forradalma letöltések könyvet pdf ingyenes, Az egészségügy forradalma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az egészségügy forradalma pdf ingyenes, Az egészségügy forradalma letöltések könyvet epub ingyenes, Az egészségügy forradalma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply