Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek


"Egy napon, váratlanul, találkoztam az Egészen Kicsi Kis Létezővel.
Erről írok ebben a könyvben. Erről a találkozásról.
Szóval, néztem a hajót, meg a vizet. Aztán egyszerre csak ott állt mellettem. Az angyal. Kicsi volt, olyan, mint egy négyéves kislány. ()
December volt, hideg.
Nézem a sárkányokat mondja.
A sárkányokat? kérdezem.
Igen, a sárkányokat. Ott vannak a hajó alatt, látom őket. Megisszák a vizet, ezért lesz kicsi a víz itt, a két kapu között. Amikor meg azt akarják, hogy megint sok legyen a víz, akkor kiköpik, amit korábban megittak.
A négyévesforma kislány egyedül volt, nem láttam a közelben senki felnőttet. Azért is neveztem magamban angyalnak, mert olyan volt, mint aki a semmiből jött ().
Honnan tudod ezeket? Honnan tudod, hogy a vízben sárkányok vannak, és ha vannak is, hogy mit is csinálnak ezek a sárkányok? kérdeztem.
Ó, már régóta ismerem őket. A sárkányokat. Mind a barátaim. Van olyan, hogy velük úszkálok a hajók körül. Olyankor ők is feljönnek a víz felszínére, nagyokat csapdosnak az uszonyukkal. Örülnek, hogy velük vagyok. Most nem úszkálok velük, mert hideg van. De nyáron! Nyáron sokat szoktunk lubickolni. Persze, amikor erre járok ().
Lehet, hogy csak álmodtam ezt a találkozást.
Néha már-már azt gondolom, nem is láttam az angyalt soha, soha életemben, és nem beszélgettem vele ott, a Deule partján, a zsilipelő hajókat figyelve."
Petőcz András "A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  226 gr
  ISBN:
  9789632634074
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2496245 / 1114443  TAGS:
  Online Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek ebook, könyvet Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek FB2, Download Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek PDF , Download Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek MOBI, Online Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek könyvet, ingyenes letöltések Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek IPhone, Online könyvet Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek PDF, ingyenes Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek DJVU, ingyenes letöltések Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek TXT, letöltések Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek RTF, Online Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek FB2 , e-könyvet Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek letöltések TXT, ingyenes Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek letöltések könyvet, e-könyvet Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek download MOBI, letöltések Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek IPad, olvas Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek MOBI, olvas Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek DOC, ingyenes Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek AWZ, Download e-könyvet Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek iPad , ingyenes Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek DJVU, Download Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek DVD, olvas Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek TXT, Book Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek letöltések DJVU, Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek letöltések könyvet ingyenes, Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek pdf ingyenes, Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek letöltések könyvet epub ingyenes, Az Egészen Kicsi Kis Létező és egyéb történetek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply