Az egész a változásról szól

Osho - Az egész a változásról szól

"A most nagy pillanat. Létrehozhatunk egy egységes világot. A jelenlegi krízis arany krízis, hiszen az emberek csak nagy nyomás hatására változnak és változtatnak.
Mindaddig, amíg egy helyzet elviselhető, inkább elviselik – most azonban olyan ponthoz érkeztünk, amikor a helyzet többé már nem elviselhető."

A tényt, hogy jelenleg maga a bolygó túlélése forog kockán, senki sem vitatja – mégsem változik semmi. Minden erőfeszítés, hogy lemondjunk a kapzsiságról és a kizsákmányolásról, és fenntartható jövőt építsünk, ellenállásba és falakba ütközik – és nem változik semmi. Szinte mindenki tudja, hogy éretlen viszálykodásunk oltárán a világegyetem legszebb virágának létezését áldozzuk fel – mégsem változik semmi. A szakemberek ma már világszerte egyetértenek abban, hogy sürgősen tennünk kell valamit – mégsem változik semmi.
Az óra ketyeg…

Ez a könyv végveszélyben lévő bolygónk értelmes embereit kívánja megszólítani. Egy ember látomása egy életképes emberiségről; egy ember látlelete a pszichológiai és társadalmi kórképekről, amelyek kívül és belül megosztják az emberiséget, és háborús feleket teremtenek. Osho felvázolja azokat a változtatásokat, amelyeket döntő fontosságúnak tart a jövő szempontjából – különösen annak az arany jövőnek a szempontjából, amely szerinte csupán egy karnyújtásnyira van tőlünk.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az egész a változásról szól ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az egész a változásról szól ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  190
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789635290499
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2205217 / 1060803
  Translator:


  TAGS:
  Online Az egész a változásról szól ebook, könyvet Az egész a változásról szól FB2, Download Az egész a változásról szól PDF , Download Az egész a változásról szól MOBI, Online Az egész a változásról szól könyvet, ingyenes letöltések Az egész a változásról szól IPhone, Online könyvet Az egész a változásról szól PDF, ingyenes Az egész a változásról szól DJVU, ingyenes letöltések Az egész a változásról szól TXT, letöltések Az egész a változásról szól RTF, Online Az egész a változásról szól FB2 , e-könyvet Az egész a változásról szól letöltések TXT, ingyenes Az egész a változásról szól letöltések könyvet, e-könyvet Az egész a változásról szól download MOBI, letöltések Az egész a változásról szól IPad, olvas Az egész a változásról szól MOBI, olvas Az egész a változásról szól DOC, ingyenes Az egész a változásról szól AWZ, Download e-könyvet Az egész a változásról szól iPad , ingyenes Az egész a változásról szól DJVU, Download Az egész a változásról szól e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az egész a változásról szól DVD, olvas Az egész a változásról szól TXT, Book Az egész a változásról szól letöltések DJVU, Az egész a változásról szól letöltések könyvet ingyenes, Az egész a változásról szól letöltések könyvet pdf ingyenes, Az egész a változásról szól pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az egész a változásról szól pdf ingyenes, Az egész a változásról szól letöltések könyvet epub ingyenes, Az egész a változásról szól ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply