Az égből leeső dolgok

Selja Ahava - Az égből leeső dolgok

Miért éppen én?! – amikor az ember ehhez a kérdéshez ér, az eget szólítja meg. (Sors? Isten? Vakszerencse?) A hétköznapiból bármely irányba kilendülni sokkoló lehet. Ebben a helyzetben kerül egymás mellé az anyukáját elveszítő kislány, a kétszeres lottónyertes nagynéni, majd az apuka új szerelmeként egy nem teljesen egészséges babát váró kismama. Párhuzamos történetükben szembe kell nézniük az abszurditással: Saara anyukáját az égből, talán egy repülőről lepottyanó jégtömb üti agyon, a nagynéni nyakába pedig mértéktelen pénz hull, miután az első nyeremény után naivan továbbra is hódol a szenvedélyének, a magzat lábai pedig sellő módjára összenőttek. Érdemes továbbhaladni a kijelölt úton, és élni az életünket a kiszolgáltatottság ilyen mértékű megtapasztalása után? A szereplők egyszerre markáns és óvatos gondolait követhetjük a moralitás ingoványos útvesztőjében, ahol nemcsak a talaj ingatag, hanem még az ég is könnyen a fejünkre szakadhat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az égből leeső dolgok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az égből leeső dolgok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  200
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  236 gr
  ISBN:
  9789632795836
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2708323 / 1170330
  Series:


  TAGS:
  Online Az égből leeső dolgok ebook, könyvet Az égből leeső dolgok FB2, Download Az égből leeső dolgok PDF , Download Az égből leeső dolgok MOBI, Online Az égből leeső dolgok könyvet, ingyenes letöltések Az égből leeső dolgok IPhone, Online könyvet Az égből leeső dolgok PDF, ingyenes Az égből leeső dolgok DJVU, ingyenes letöltések Az égből leeső dolgok TXT, letöltések Az égből leeső dolgok RTF, Online Az égből leeső dolgok FB2 , e-könyvet Az égből leeső dolgok letöltések TXT, ingyenes Az égből leeső dolgok letöltések könyvet, e-könyvet Az égből leeső dolgok download MOBI, letöltések Az égből leeső dolgok IPad, olvas Az égből leeső dolgok MOBI, olvas Az égből leeső dolgok DOC, ingyenes Az égből leeső dolgok AWZ, Download e-könyvet Az égből leeső dolgok iPad , ingyenes Az égből leeső dolgok DJVU, Download Az égből leeső dolgok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az égből leeső dolgok DVD, olvas Az égből leeső dolgok TXT, Book Az égből leeső dolgok letöltések DJVU, Az égből leeső dolgok letöltések könyvet ingyenes, Az égből leeső dolgok letöltések könyvet pdf ingyenes, Az égből leeső dolgok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az égből leeső dolgok pdf ingyenes, Az égből leeső dolgok letöltések könyvet epub ingyenes, Az égből leeső dolgok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply