Az éden keresése


A világ minden tájáról származó, a mennyekről készült művészeti alkotásokkal gazdagon illusztrált könyv szentírások, mítoszok, eposzok, költemények, regények és filozófiai művek sokaságából merít, miközben bemutatja a túlvilágról valaha alkotott hitrendszereket, a különböző kultúrák széles spektrumát fogva át. A könyv kitér az utópiákra, a paradicsom földi megvalósulásainak lehetőségeire is, olyan eltérő gondolkodásmódú írókat idézve, mint például H. G. Wells, D. H. Lawrence, Margaret Mead vagy Aldous Huxley. Az éden keresése szerzőpárosa varázslatosan ötvözi a mennyekről alkotott ősi és modern nézeteket, kiemelve a kulturális különbségeket és rámutatva az univerzális egyezésekre. A Biblia, a Korán, Homérosz Odüsszeiája vagy éppen a Sukhavativyuha szútra alapján leírják az égi szférák különös teremtményeit, földrajzi jellegzetességeiket, s állításaikat olyan irodalmi nagyságoktól vett idézetekkel támasztják alá, mint Hésziodosz, Ovidius, Vergilius, Dante, Milton vagy Yeats. Ez a lenyűgöző alkotás szó szerint az édenkertet tárja az olvasó elé, miközben megvizsgálja annak különböző, ősi és modern vallásokra és kultúrákra gyakorolt hatását. Nélkülözhetetlen alapmű ebben a fontos, ám eleddig sajnálatos módon mellőzött tárgykörben. “E pazar összeállításban minden benne van, amit a mennyországról és a paradicsomi világokról, az utópiákról és az emberiség aranykoráról tudni lehet, az édenkerttől kezdve Shangri-Láig, az ausztrál bennszülöttek álomidő-hiedelmeitől Margaret Mead fantasztikus szamoai beszámolójáig. Ha valaha elindulnék, hogy felkutassam e mesés, tejjel és mézzel folyó Kánaánt, biztosan ezt a könyvet vinném magammal, hogy utat mutasson!” Philip Zaleski, a Legjobb Spirituális Írások sorozat szerkesztője, az A mennyország könyve társszerkesztőjeA Könyv Magyarul!


Letöltések Az éden keresése ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az éden keresése ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1040 gr
  ISBN:
  9630947757
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2081628 / 1007750  TAGS:
  Online Az éden keresése ebook, könyvet Az éden keresése FB2, Download Az éden keresése PDF , Download Az éden keresése MOBI, Online Az éden keresése könyvet, ingyenes letöltések Az éden keresése IPhone, Online könyvet Az éden keresése PDF, ingyenes Az éden keresése DJVU, ingyenes letöltések Az éden keresése TXT, letöltések Az éden keresése RTF, Online Az éden keresése FB2 , e-könyvet Az éden keresése letöltések TXT, ingyenes Az éden keresése letöltések könyvet, e-könyvet Az éden keresése download MOBI, letöltések Az éden keresése IPad, olvas Az éden keresése MOBI, olvas Az éden keresése DOC, ingyenes Az éden keresése AWZ, Download e-könyvet Az éden keresése iPad , ingyenes Az éden keresése DJVU, Download Az éden keresése e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az éden keresése DVD, olvas Az éden keresése TXT, Book Az éden keresése letöltések DJVU, Az éden keresése letöltések könyvet ingyenes, Az éden keresése letöltések könyvet pdf ingyenes, Az éden keresése pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az éden keresése pdf ingyenes, Az éden keresése letöltések könyvet epub ingyenes, Az éden keresése ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply