Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel

Richter Péter - Az echokardiográfiás B-mód alapelemei - CD-vel

Hosszú évek várakozása előzte meg a Dr. Hegedűs Ida által szerkesztett "Echokardigráfiás CD atlasz" című könyvet, amelyet ugyancsak a Minerva kiadó jelentetett meg. A mű, illetve a mozgó képeket tartalmazó CD-k készítése közben felmerült, hogy az echokardiográfiás vizsgálatokat végző orvosok nagyon keveset tudnak a vizsgálat technikai alapjairól, így a képminőséget csak nehezen tudják javítani. Ez az igény késztette arra a szerzőket, hogy ábrákkal illusztrálva összefoglalják azokat a lehetőségeket, amelyek változtatásával a nehezen vizsgálható, nem kooperáló betegekről készítendő kép minőségén is javítani lehet.
A kötetben, és a hozzá tartozó CD mellékletben a fizikai tudnivalók közérthető ismertetése főleg azokra a paraméterekre helyezi a hangsúlyt, amelyek változtatására minden echokardiográfon lehetőség van, s amelyek megfelelő alkalmazása segítséget nyújt a helyes diagnózis felállításában. Az ábrák részben a fizikai jelenségeket magyarázzák, részben pedig olyan echokardiográfiás felvételeket mutatnak, amelyek azt illusztrálják, hogy a persistencia, a transducer frekvencia, a pre- és prostprocessing lehetőségek, a harmonic imaging technika alkalmazása, a fókusz beállítása, az edge és a delta funkció (és még mások) hogyan befolyásolják a vizsgálat értékelhetőségét.
Ez a kötet az ismeretek elsajátítása mellett hozzájárul az echokardiográfia gyakorrlati kivitelezésének javításához is. Nagy szükség van erre, hiszen Magyarországon a betegek több, mint a fele cardiovascularis betegségben szenved.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  21 x 30 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  40
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9638629762
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel ebook, könyvet Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel FB2, Download Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel PDF , Download Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel MOBI, Online Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel könyvet, ingyenes letöltések Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel IPhone, Online könyvet Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel PDF, ingyenes Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel DJVU, ingyenes letöltések Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel TXT, letöltések Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel RTF, Online Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel FB2 , e-könyvet Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel letöltések TXT, ingyenes Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel letöltések könyvet, e-könyvet Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel download MOBI, letöltések Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel IPad, olvas Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel MOBI, olvas Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel DOC, ingyenes Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel AWZ, Download e-könyvet Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel iPad , ingyenes Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel DJVU, Download Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel DVD, olvas Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel TXT, Book Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel letöltések DJVU, Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel letöltések könyvet ingyenes, Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel letöltések könyvet pdf ingyenes, Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel pdf ingyenes, Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel letöltések könyvet epub ingyenes, Az echokardiográfiás B-mód alapelemei – CD-vel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply