Az ébredő tűz

Anthony Ryan - Németh Vladimir (Szerk.) - Az ébredő tűz

Véráldottak olyan férfiak és nők, akik a vad sárkányok véréből készült elixírek elfogyasztásával mérhetetlen erőknek parancsolnak.

A Vashajó Szindikátust a véráldottak hatalma tette naggyá. Most azonban pusztító vihar közeleg: a sárkányok vérvonala gyengülőben, a felemelkedő Korvantin Birodalom pedig ugrásra készen várja a pillanatot, hogy kihasználhassa a Szindikátus gyengeségét. Ráadásul a vadonban is mozgolódás támad: a sárkányok támadásai egyre gyakoribbá válnak és ami még ennél is rosszabb, szervezettnek tűnnek.
Az utolsó reménysugár nem más, mint egy mitikus sárkány, amelynek nagyerejű vére valódi csodákra képes ha egyáltalán létezik ez a rejtélyes lény.
A sors végül három hőst választ ki magának.
Claydon Tocreekre, a lajstromozatlan véráldottra és kisstílű tolvajra hárul a feladat, hogy az ismeretlen vadonban felkutassa a legendás sárkányt, aminek a létezésében még csak nem is hisz.
Lizanne Lethridge, a Szindikátus félelmetes erejű, ifjú elit kéme hirtelen találja magát ellenséges terepen, küldetése egyre veszedelmesebb helyzetekbe sodorja.
Corrick Hilemore, az ismert világ peremén cirkáló kalózvadász Vashajó parancsnokhelyettese könnyen lehet, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét, amikor a könyörtelen rablók nyomába eredt és helyettük egy jóval komolyabb ellenséggel kerül szembe.
Ahogy a birodalmak egymásnak feszülnek, mindhármuknak harcolni kell azért, amiben hisznek, ha nem akarják, hogy a világot elnyelje az ébredő tűz.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ébredő tűz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ébredő tűz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  632
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  592 gr
  ISBN:
  9786155514746
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692754 / 1162572
  Series:


  TAGS:
  Online Az ébredő tűz ebook, könyvet Az ébredő tűz FB2, Download Az ébredő tűz PDF , Download Az ébredő tűz MOBI, Online Az ébredő tűz könyvet, ingyenes letöltések Az ébredő tűz IPhone, Online könyvet Az ébredő tűz PDF, ingyenes Az ébredő tűz DJVU, ingyenes letöltések Az ébredő tűz TXT, letöltések Az ébredő tűz RTF, Online Az ébredő tűz FB2 , e-könyvet Az ébredő tűz letöltések TXT, ingyenes Az ébredő tűz letöltések könyvet, e-könyvet Az ébredő tűz download MOBI, letöltések Az ébredő tűz IPad, olvas Az ébredő tűz MOBI, olvas Az ébredő tűz DOC, ingyenes Az ébredő tűz AWZ, Download e-könyvet Az ébredő tűz iPad , ingyenes Az ébredő tűz DJVU, Download Az ébredő tűz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ébredő tűz DVD, olvas Az ébredő tűz TXT, Book Az ébredő tűz letöltések DJVU, Az ébredő tűz letöltések könyvet ingyenes, Az ébredő tűz letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ébredő tűz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ébredő tűz pdf ingyenes, Az ébredő tűz letöltések könyvet epub ingyenes, Az ébredő tűz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply