Az e-közigazgatás elmélete

Budai Balázs Benjámin - Az e-közigazgatás elmélete

A kormányzati modernizációt az új igazgatási technológia alkalmazásában látom: az informatika széles körű alkalmazásában, az elektronikus kormányzás elterjesztésében, tudatos használatában. A közigazgatás-tudományi szakma nagyjából egyetért ezzel, azonban az elektronikus eszközök alkalmazása sokszor az elméleti alapok ismerete nélkül történik. A BCE Közigazgatás-tudományi Karán, a volt Államigazgatási Főiskola Közigazgatás-szervezési Tanszékén a majd egy évtized alatt felhalmozott, és ebben a könyvben bemutatott, rendszerezett információmennyiség láttán joggal érezhetjük, hogy egy új tudományos módszertani szakterület elméleti megalapozásának lehetünk szemtanúi. – Dr. Lőrincz Lajos, az MTA rendes tagja
A közigazgatás történetében mindig voltak nagy állomások, paradigmaváltások, amelyek után a közigazgatás fogalma új értelmet nyert. Vagy a feladatok, a funkciók, vagy az apparátus, de leginkább a technológia, a módszerek változtak, modernizálódtak, fejlődtek. Napjainkban valamennyi tényező intenzív, erőltetett változtatása zajlik egy új környezetben: az információs társadalomban. Az elektronikus közigazgatás újraértelmezi a közigazgatás helyzetét, feladatát és eszközrendszerét. Ez a kiváló könyv Magyarországon elsőként vállalkozik arra, hogy a téma hazai diskurzusában feltérképezze és rendszerezze a vonatkozó ismereteket. – Dr. Máthé Gábor egyetemi tanár, ELTE Állam- és Jogtudományi Kar
Az információs társadalom felgyorsult világában a szolgáltató elektronikus közigazgatás kiépítése és fejlesztése mára már megkerülhetetlen kérdéssé vált. A könyv nemcsak szakkönyv, hanem fontos és érdekes információt nyújt minden érdeklődő számára. Sokoldalú megközelítéssel igyekszik bemutatni a nemzetközi, az uniós és a hazai helyzetet, annak eredményeivel és kihívásaival együtt. Rendszerező igényével egy új, kialakulóban lévő tudományterület tudományos alapkövének tekinthető. – Dr. Kovács Árpád, az Állami Számvevőszék elnökeA Könyv Magyarul!


Letöltések Az e-közigazgatás elmélete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az e-közigazgatás elmélete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  474
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  710 gr
  ISBN:
  9789630587839
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2206741 / 1062588  TAGS:
  Online Az e-közigazgatás elmélete ebook, könyvet Az e-közigazgatás elmélete FB2, Download Az e-közigazgatás elmélete PDF , Download Az e-közigazgatás elmélete MOBI, Online Az e-közigazgatás elmélete könyvet, ingyenes letöltések Az e-közigazgatás elmélete IPhone, Online könyvet Az e-közigazgatás elmélete PDF, ingyenes Az e-közigazgatás elmélete DJVU, ingyenes letöltések Az e-közigazgatás elmélete TXT, letöltések Az e-közigazgatás elmélete RTF, Online Az e-közigazgatás elmélete FB2 , e-könyvet Az e-közigazgatás elmélete letöltések TXT, ingyenes Az e-közigazgatás elmélete letöltések könyvet, e-könyvet Az e-közigazgatás elmélete download MOBI, letöltések Az e-közigazgatás elmélete IPad, olvas Az e-közigazgatás elmélete MOBI, olvas Az e-közigazgatás elmélete DOC, ingyenes Az e-közigazgatás elmélete AWZ, Download e-könyvet Az e-közigazgatás elmélete iPad , ingyenes Az e-közigazgatás elmélete DJVU, Download Az e-közigazgatás elmélete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az e-közigazgatás elmélete DVD, olvas Az e-közigazgatás elmélete TXT, Book Az e-közigazgatás elmélete letöltések DJVU, Az e-közigazgatás elmélete letöltések könyvet ingyenes, Az e-közigazgatás elmélete letöltések könyvet pdf ingyenes, Az e-közigazgatás elmélete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az e-közigazgatás elmélete pdf ingyenes, Az e-közigazgatás elmélete letöltések könyvet epub ingyenes, Az e-közigazgatás elmélete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply