Az az édes, távoli harang – Puhatáblás

Libba Bray - Az az édes, távoli harang - Puhatáblás

Gemma Doyle élete fenekestől felfordult, mióta belépett a Spence Akadémia baljós falai közé. Meggyilkolták az anyját, az apja az ópium rabja lett. Gemma soha nem sejtett erőt fedez fel magában, amelynek segítségével szembeszáll a csípős nyelvű és rosszindulatú iskolatársnőivel, és hűséges barátnőt farag belőlük.
Eközben megnyílik előtte egy elvarázsolt világ, a birodalmak, amelyben elszabadult a fekete mágia.
Gemma a fenyegető veszélyek ellenére uralma alá hajtja a varázserőt, és páratlanul izgalmas kalandok során szokatlan szövetséget köt az akaratos Felicityvel és a félénk Ann-nel. Valami vonzza Kartikban. Az egzotikus fiatalember egy titkos társaság tagja, akit a szigorú viktoriánus társadalom szabályai eltiltanak tőle, de akihez mégis gyengéd szálak fűzik.
Gemma kettős élete most ér a fordulópontjához: egyszerre készül elhagyni a Spence Akadémiát, hogy első londoni báli szezonja alkalmával bevezessék a társaságba és férjet keressen. Ugyanakkor rendet kell teremtenie a birodalmakban, ahol szövetségük negyedik tagja, a gyönyörű Pippa élőhalottként megrekedt, és ahol titokzatos erők támadása fenyeget.
Veszélyekkel dacolva, két ellentétes világ határmezsgyéjén egyensúlyozva próbálja a maga és barátnői életét megmenteni és a boldogság útjára terelni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az az édes, távoli harang – Puhatáblás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az az édes, távoli harang – Puhatáblás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  836
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  666 gr
  ISBN:
  9789632452715
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2213711 / 1069365
  Series:


  TAGS:
  Online Az az édes, távoli harang – Puhatáblás ebook, könyvet Az az édes, távoli harang – Puhatáblás FB2, Download Az az édes, távoli harang – Puhatáblás PDF , Download Az az édes, távoli harang – Puhatáblás MOBI, Online Az az édes, távoli harang – Puhatáblás könyvet, ingyenes letöltések Az az édes, távoli harang – Puhatáblás IPhone, Online könyvet Az az édes, távoli harang – Puhatáblás PDF, ingyenes Az az édes, távoli harang – Puhatáblás DJVU, ingyenes letöltések Az az édes, távoli harang – Puhatáblás TXT, letöltések Az az édes, távoli harang – Puhatáblás RTF, Online Az az édes, távoli harang – Puhatáblás FB2 , e-könyvet Az az édes, távoli harang – Puhatáblás letöltések TXT, ingyenes Az az édes, távoli harang – Puhatáblás letöltések könyvet, e-könyvet Az az édes, távoli harang – Puhatáblás download MOBI, letöltések Az az édes, távoli harang – Puhatáblás IPad, olvas Az az édes, távoli harang – Puhatáblás MOBI, olvas Az az édes, távoli harang – Puhatáblás DOC, ingyenes Az az édes, távoli harang – Puhatáblás AWZ, Download e-könyvet Az az édes, távoli harang – Puhatáblás iPad , ingyenes Az az édes, távoli harang – Puhatáblás DJVU, Download Az az édes, távoli harang – Puhatáblás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az az édes, távoli harang – Puhatáblás DVD, olvas Az az édes, távoli harang – Puhatáblás TXT, Book Az az édes, távoli harang – Puhatáblás letöltések DJVU, Az az édes, távoli harang – Puhatáblás letöltések könyvet ingyenes, Az az édes, távoli harang – Puhatáblás letöltések könyvet pdf ingyenes, Az az édes, távoli harang – Puhatáblás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az az édes, távoli harang – Puhatáblás pdf ingyenes, Az az édes, távoli harang – Puhatáblás letöltések könyvet epub ingyenes, Az az édes, távoli harang – Puhatáblás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply