Az attrakciótól az élményig

Puczkó László - Rátz Tamara - Az attrakciótól az élményig

Ez az első kötet a témában, amely nyomot hagy, képbe hoz és felráz! Puczkó László és Rátz Tamara Az attrakciótól az élményig című könyvének középpontjában az a turista/látogató/fogyasztó áll, aki vizsgálja, elemzi, értékeli a természeti és kulturális örökség közzétételének különböző gyakorlatait. A szerzők jól elkülönítik az információ és az interpretáció fogalmát, megértetve, hogy hol ér véget az egyik, s hol kezdődik a másik, s egyúttal bemutatják az élmény különböző vetületeit is. Állításaikat a pszichológia, a gazdaságtan és a kultúratudomány oldaláról egyaránt alátámasztják. A kötet mértékadó mintákat ad az interpretációk tervezéséhez. Példáit olyan területről hozza, mint a tematikus út, a helyben megőrzött örökség, a múzeum, illetve a tudatosan művelt angolszász minták a helyi örökség-színhelyektől a mega-múzeumokig. A szemlélet őszinte, kritikus, szellemes, elegáns és támogató: önvizsgálathoz és ösztönző továbblépéshez egyaránt segítséget nyújt. A kutatások, elemzések, tervezések kézikönyveként is használható, s egyben sorvezetőként is szolgál. A kiadványt mindazoknak a szakembereknek ajánljuk, akik terveznek, létrehoznak, fenntartanak és fejlesztenek különböző attrakciókat – akár látogatóközpontokban, múzeumokban, turisztikai és örökséghelyszíneken, kulturális és hagyományőrző civil szervezetek munkájában vagy más keretek között. Alapvető kézikönyvként használhatják azok a felsőfokú és felnőttképző intézmények is, melyek a mű tematikáját érintő területekre képeznek szakembereket. Bárd Edit Duna Múzeum, PR és marketing munkatárs Káldy Mária igazgató, Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Múzeumi Oktatási és Képzési Központ Szabó Zsuzsanna igazgató, Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Üzemeltetési és Ismeretátadási Igazgatóság.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az attrakciótól az élményig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az attrakciótól az élményig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  342
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  510 gr
  ISBN:
  9789630589840
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2219369 / 1075496
  Series:


  TAGS:
  Online Az attrakciótól az élményig ebook, könyvet Az attrakciótól az élményig FB2, Download Az attrakciótól az élményig PDF , Download Az attrakciótól az élményig MOBI, Online Az attrakciótól az élményig könyvet, ingyenes letöltések Az attrakciótól az élményig IPhone, Online könyvet Az attrakciótól az élményig PDF, ingyenes Az attrakciótól az élményig DJVU, ingyenes letöltések Az attrakciótól az élményig TXT, letöltések Az attrakciótól az élményig RTF, Online Az attrakciótól az élményig FB2 , e-könyvet Az attrakciótól az élményig letöltések TXT, ingyenes Az attrakciótól az élményig letöltések könyvet, e-könyvet Az attrakciótól az élményig download MOBI, letöltések Az attrakciótól az élményig IPad, olvas Az attrakciótól az élményig MOBI, olvas Az attrakciótól az élményig DOC, ingyenes Az attrakciótól az élményig AWZ, Download e-könyvet Az attrakciótól az élményig iPad , ingyenes Az attrakciótól az élményig DJVU, Download Az attrakciótól az élményig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az attrakciótól az élményig DVD, olvas Az attrakciótól az élményig TXT, Book Az attrakciótól az élményig letöltések DJVU, Az attrakciótól az élményig letöltések könyvet ingyenes, Az attrakciótól az élményig letöltések könyvet pdf ingyenes, Az attrakciótól az élményig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az attrakciótól az élményig pdf ingyenes, Az attrakciótól az élményig letöltések könyvet epub ingyenes, Az attrakciótól az élményig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply