Az atommag – Utazás az anyag szívébe


A könyv minden emberhez szól, aki nyílt szellemiséggel tekint a körülöttünk lévő világ minden dolgára. Mert ez a könyv bizony a hétköznapjainkat is érintő kérdésekkel éppúgy foglalkozik, mint a Világegyetem szerkezetének grandiózus jelenségeivel. Ez a könyv csemege a világ működését érteni akaró, szintézisre vágyó, hivatásos és műkedvelő tudósoknak, és kitűnő szellemi táplálék mindenkinek, aki felelősséggel, ismeretek és tudás birtokában akar dönteni, de legalábbis gondolkozni az utódaink életét meghatározó kérdésekről. Szükségünk van energiára, fűtésre, villanyra; kell nekünk egészséges élet; fenntartható fejlődés áll előttünk vagy feléljük gyermekeink, unokáink életlehetőségeit? Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne értsük, ne tudjuk, hogy miként működik a körülöttünk lévő világ, s ha minél mélyebben ismerjük, annál tartósabban tudunk vele együtt létezni. Ehhez ad ez a könyv szellemi étket, s ez tekinthető egyben a könyv üzenetének is. Az atommagok igen parányi anyagrészek, azonban minden tárgy, kicsi, nagy, közel, távol, mind abból áll. A belőlük származó jelenségek nap mint nap hatnak ránk és befolyásolják életünket: gyógyászati diagnosztikától kezdve anyagvizsgálatok során át a környezetünkből eredő sugárzásokig, folyamatosan hatásuk alatt állunk. Tudatában kell lennünk annak, hogy akkor vagyunk képesek minél kevesebb hibával szolgálatunkba állítani a természet erőit, ha azokat minél jobban ismerjük. Így van ez az atommagok meglepően óriási erőivel is, amire, akár tetszik, akár nem, egyre inkább támaszkodunk a növekvő életminőség-igényeink miatt. Ismernünk kell tehát az atommagok titkait, törvényeit, s akkor, az atommag mint egy sebészkés, mely nem gyilkol, hanem gyógyít a hozzáértő kézben, állhat rendelkezésünkre most és a jövőben méginkább. A kötetet számos illuszráció teszi színessé.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az atommag – Utazás az anyag szívébe ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az atommag – Utazás az anyag szívébe ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Akadémiai Kiadó
  Number of Pages:
  143
  Kötés:
  kemény kötés
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  0609001350819
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  SL#2105053961  TAGS:
  Online Az atommag – Utazás az anyag szívébe ebook, könyvet Az atommag – Utazás az anyag szívébe FB2, Download Az atommag – Utazás az anyag szívébe PDF , Download Az atommag – Utazás az anyag szívébe MOBI, Online Az atommag – Utazás az anyag szívébe könyvet, ingyenes letöltések Az atommag – Utazás az anyag szívébe IPhone, Online könyvet Az atommag – Utazás az anyag szívébe PDF, ingyenes Az atommag – Utazás az anyag szívébe DJVU, ingyenes letöltések Az atommag – Utazás az anyag szívébe TXT, letöltések Az atommag – Utazás az anyag szívébe RTF, Online Az atommag – Utazás az anyag szívébe FB2 , e-könyvet Az atommag – Utazás az anyag szívébe letöltések TXT, ingyenes Az atommag – Utazás az anyag szívébe letöltések könyvet, e-könyvet Az atommag – Utazás az anyag szívébe download MOBI, letöltések Az atommag – Utazás az anyag szívébe IPad, olvas Az atommag – Utazás az anyag szívébe MOBI, olvas Az atommag – Utazás az anyag szívébe DOC, ingyenes Az atommag – Utazás az anyag szívébe AWZ, Download e-könyvet Az atommag – Utazás az anyag szívébe iPad , ingyenes Az atommag – Utazás az anyag szívébe DJVU, Download Az atommag – Utazás az anyag szívébe e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az atommag – Utazás az anyag szívébe DVD, olvas Az atommag – Utazás az anyag szívébe TXT, Book Az atommag – Utazás az anyag szívébe letöltések DJVU, Az atommag – Utazás az anyag szívébe letöltések könyvet ingyenes, Az atommag – Utazás az anyag szívébe letöltések könyvet pdf ingyenes, Az atommag – Utazás az anyag szívébe pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az atommag – Utazás az anyag szívébe pdf ingyenes, Az atommag – Utazás az anyag szívébe letöltések könyvet epub ingyenes, Az atommag – Utazás az anyag szívébe ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply