Az atléta halála

Mészöly Miklós - Az atléta halála

"Tulajdonképpen két közérzet krónikáját adja könyvében Mé­szöly Miklós. Az egyik a rekor­der Őze Bálinté, a másik pedig Hildié, Őze és saját, mozaik­kockákból összeálló élettörténe­tének mesélőjéé, aki a szerető kissé kényes szerepében kísérte végig Bálint életének egyik felét, míg a másikról is tudomá­sa volt. Mindkettőjüket a bizonytalanság, a magány kínozta és hozta egymáshoz közel, es­ténként pedig rövid időre eltá­volította őket. Azt hisszük, Hil­di Bálint emlékét kutatva írja meg a könyvet, pedig tulajdon­képpen az orvul rátört magánytól menekül kétségbeesetten. Mert elvesztette, amiről azt hit­te, hogy végre birtokolja – a szerelmet, a boldogságot, a nyu­galmat. Hilda vallomásait Mészöly hi­deg tárgyiassággal mondatja el. Kettős célt kíván ezzel elérni, a lelki-térkép realizmusát, a köz­érzet krónikája elemzésének valós voltát, s ugyanakkor a Bálintra és Hildára nehezedő ma­gány, közöny, hidegség illuszt­rálását." – Gerold László

"Az atléta halála nem sportregény – írta művéről a szerző. – Egy mai regényhős, aki sportoló, s egy mai történet, amelyik javarészt sportkörnyezetben játszódik, már-már olyan keret, ami érdemén felül alkalmas rá, hogy túlmutasson önmagán. S még arra sincs szükség, hogy az író törekedjék szimbolikus vagy allegorikus áthallásra."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az atléta halála ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az atléta halála ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  217
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  246 gr
  ISBN:
  9789636766726
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698638 / 1165516  TAGS:
  Online Az atléta halála ebook, könyvet Az atléta halála FB2, Download Az atléta halála PDF , Download Az atléta halála MOBI, Online Az atléta halála könyvet, ingyenes letöltések Az atléta halála IPhone, Online könyvet Az atléta halála PDF, ingyenes Az atléta halála DJVU, ingyenes letöltések Az atléta halála TXT, letöltések Az atléta halála RTF, Online Az atléta halála FB2 , e-könyvet Az atléta halála letöltések TXT, ingyenes Az atléta halála letöltések könyvet, e-könyvet Az atléta halála download MOBI, letöltések Az atléta halála IPad, olvas Az atléta halála MOBI, olvas Az atléta halála DOC, ingyenes Az atléta halála AWZ, Download e-könyvet Az atléta halála iPad , ingyenes Az atléta halála DJVU, Download Az atléta halála e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az atléta halála DVD, olvas Az atléta halála TXT, Book Az atléta halála letöltések DJVU, Az atléta halála letöltések könyvet ingyenes, Az atléta halála letöltések könyvet pdf ingyenes, Az atléta halála pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az atléta halála pdf ingyenes, Az atléta halála letöltések könyvet epub ingyenes, Az atléta halála ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply