Az árulás szíve

Mary E. Pearson - Az árulás szíve

A Venda barbár birodalmában foglyul esett Lia és Rafe számára alig van esély a menekülésre. Kaden, hogy megmentse Liát, akit korábban meg kellett volna ölnie, most azt állítja, hogy a hercegnő különleges adottságot birtokol – ez pedig felkelti a vendai komizár érdeklődését.

Semmi sem fekete vagy fehér többé. Rafe hazudott Liának, ám feláldozta a szabadságát, hogy megvédje. Kaden az életére tört, most mégis megmenti. A vendaiakról pedig, akiket Lia világéletében barbárnak hitt, kiderül, hogy távolról sem azok.

Liának meg kell küzdenie a neveltetésével, az adottságával és saját érzéseivel, miközben veszedelmes játékba fog az ellenséges főváros szívében… és döntései mindörökre megváltoztatják hazája, Morrighan és a saját sorsát.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az árulás szíve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az árulás szíve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  404
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  344 gr
  ISBN:
  9789634062547
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2679065 / 1155535
  Series:


  TAGS:
  Online Az árulás szíve ebook, könyvet Az árulás szíve FB2, Download Az árulás szíve PDF , Download Az árulás szíve MOBI, Online Az árulás szíve könyvet, ingyenes letöltések Az árulás szíve IPhone, Online könyvet Az árulás szíve PDF, ingyenes Az árulás szíve DJVU, ingyenes letöltések Az árulás szíve TXT, letöltések Az árulás szíve RTF, Online Az árulás szíve FB2 , e-könyvet Az árulás szíve letöltések TXT, ingyenes Az árulás szíve letöltések könyvet, e-könyvet Az árulás szíve download MOBI, letöltések Az árulás szíve IPad, olvas Az árulás szíve MOBI, olvas Az árulás szíve DOC, ingyenes Az árulás szíve AWZ, Download e-könyvet Az árulás szíve iPad , ingyenes Az árulás szíve DJVU, Download Az árulás szíve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az árulás szíve DVD, olvas Az árulás szíve TXT, Book Az árulás szíve letöltések DJVU, Az árulás szíve letöltések könyvet ingyenes, Az árulás szíve letöltések könyvet pdf ingyenes, Az árulás szíve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az árulás szíve pdf ingyenes, Az árulás szíve letöltések könyvet epub ingyenes, Az árulás szíve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply