Az árnyak útján – Puhatábla

Brent Weeks - Az árnyak útján - Puhatábla

A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai csak célpontjai. Egy fehér kígyó puffant az asztalra. Kylarnek alig jutott ideje megállapítani, hogy mi az, mielőtt a kígyó az arca felé csapott volna. Látta a nagyra tátott száját, benne csillogó méregfogakkal. Hátrahőkölt, de túl lassan. Aztán a kígyó eltűnt, Kylar pedig hanyatt esett a székről, de ugyanabban a pillanatban talpra is ugrott. Blint az állatot a feje mögött megmarkolva tartotta a kígyót. A levegőben kapta el, amikor támadott. Tudod, hogy mi ez, Kylar? Fehér áspisvipera. A világ egyik leghalálosabb kígyója volt. Kicsik voltak, ritkán nőttek nagyobbra, mint egy ember alkarja, de akit megharaptak, másodperceken belül meghalt. Nem, ez a kudarc ára.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az árnyak útján – Puhatábla ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az árnyak útján – Puhatábla ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  670
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  532 gr
  ISBN:
  9789632453019
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2213708 / 1069362
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Az árnyak útján – Puhatábla ebook, könyvet Az árnyak útján – Puhatábla FB2, Download Az árnyak útján – Puhatábla PDF , Download Az árnyak útján – Puhatábla MOBI, Online Az árnyak útján – Puhatábla könyvet, ingyenes letöltések Az árnyak útján – Puhatábla IPhone, Online könyvet Az árnyak útján – Puhatábla PDF, ingyenes Az árnyak útján – Puhatábla DJVU, ingyenes letöltések Az árnyak útján – Puhatábla TXT, letöltések Az árnyak útján – Puhatábla RTF, Online Az árnyak útján – Puhatábla FB2 , e-könyvet Az árnyak útján – Puhatábla letöltések TXT, ingyenes Az árnyak útján – Puhatábla letöltések könyvet, e-könyvet Az árnyak útján – Puhatábla download MOBI, letöltések Az árnyak útján – Puhatábla IPad, olvas Az árnyak útján – Puhatábla MOBI, olvas Az árnyak útján – Puhatábla DOC, ingyenes Az árnyak útján – Puhatábla AWZ, Download e-könyvet Az árnyak útján – Puhatábla iPad , ingyenes Az árnyak útján – Puhatábla DJVU, Download Az árnyak útján – Puhatábla e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az árnyak útján – Puhatábla DVD, olvas Az árnyak útján – Puhatábla TXT, Book Az árnyak útján – Puhatábla letöltések DJVU, Az árnyak útján – Puhatábla letöltések könyvet ingyenes, Az árnyak útján – Puhatábla letöltések könyvet pdf ingyenes, Az árnyak útján – Puhatábla pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az árnyak útján – Puhatábla pdf ingyenes, Az árnyak útján – Puhatábla letöltések könyvet epub ingyenes, Az árnyak útján – Puhatábla ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply