Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1.

Brent Weeks - Az árnyak útján - Éjangyal trilógia 1.

A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai csak célpontjai. Egy fehér kígyó puffant az asztalra. Kylarnek alig jutott ideje megállapítani, hogy mi az, mielőtt a kígyó az arca felé csapott volna. Látta a nagyra tátott száját, benne csillogó méregfogakkal. Hátrahőkölt, de túl lassan. Aztán a kígyó eltűnt, Kylar pedig hanyatt esett a székről, de ugyanabban a pillanatban talpra is ugrott. Blint az állatot a feje mögött megmarkolva tartotta a kígyót. A levegőben kapta el, amikor támadott. Tudod, hogy mi ez, Kylar? Fehér áspisvipera. A világ egyik leghalálosabb kígyója volt. Kicsik voltak, ritkán nőttek nagyobbra, mint egy ember alkarja, de akit megharaptak, másodperceken belül meghalt. Nem, ez a kudarc ára.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  670
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  890 gr
  ISBN:
  9789632453750
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2213790 / 1069446
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. ebook, könyvet Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. FB2, Download Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. PDF , Download Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. MOBI, Online Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. könyvet, ingyenes letöltések Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. IPhone, Online könyvet Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. PDF, ingyenes Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. DJVU, ingyenes letöltések Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. TXT, letöltések Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. RTF, Online Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. FB2 , e-könyvet Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. letöltések TXT, ingyenes Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. letöltések könyvet, e-könyvet Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. download MOBI, letöltések Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. IPad, olvas Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. MOBI, olvas Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. DOC, ingyenes Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. AWZ, Download e-könyvet Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. iPad , ingyenes Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. DJVU, Download Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. DVD, olvas Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. TXT, Book Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. letöltések DJVU, Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. letöltések könyvet ingyenes, Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. letöltések könyvet pdf ingyenes, Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. pdf ingyenes, Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. letöltések könyvet epub ingyenes, Az árnyak útján – Éjangyal trilógia 1. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply