Az aranytojás

Donna Leon - Az aranytojás

Velencébe beköszönt az ősz, és úgy tűnik, Brunetti felügyelőre csupa kisstílű ügyek megoldása vár, amikor felesége kérése váratlanul felkelti az érdeklődését. Paola azt állítja, hogy a közelben kisegítőkét dolgozó fiatalember rejtélyes körülmények között halt meg. Brunetti nyomozni kezd, és ugyancsak meglepődik, amikor kiderül, a fiúnak nem hogy jogosítványa, útlevele és hitelkártyája, de születési anyakönyvi kivonata sincs. Mintha sosem létezett volna. Minél több titok kerül napvilágra, a felügyelő annál inkább gyanakszik, hogy egy helybéli arisztokrata családnak köze lehet a rejtélyes halálesethez. De ki kívánhatta egy szelíd, ártalmatlan, együgyű fiú vesztét?
Donna Leon, amint mindannyiunk szívéhez közel álló főhőse, Brunetti felügyelő, nem tud betelni Velence szépségével, pedig nagyon jól tudja, hogy a sok gyönyörűség mögött mennyi érdek, csalás, korrupció és mocskos üzleti praktika rejtőzik. Történetei nem egyszerű bűnügyi regények. Mindegyikben arra figyelmeztet, hogy jobban figyeljünk közvetlen környezetünkre és a benne élőkre.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az aranytojás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az aranytojás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  303
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  288 gr
  ISBN:
  9786155331725
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2690917 / 1161188
  Translator:


  TAGS:
  Online Az aranytojás ebook, könyvet Az aranytojás FB2, Download Az aranytojás PDF , Download Az aranytojás MOBI, Online Az aranytojás könyvet, ingyenes letöltések Az aranytojás IPhone, Online könyvet Az aranytojás PDF, ingyenes Az aranytojás DJVU, ingyenes letöltések Az aranytojás TXT, letöltések Az aranytojás RTF, Online Az aranytojás FB2 , e-könyvet Az aranytojás letöltések TXT, ingyenes Az aranytojás letöltések könyvet, e-könyvet Az aranytojás download MOBI, letöltések Az aranytojás IPad, olvas Az aranytojás MOBI, olvas Az aranytojás DOC, ingyenes Az aranytojás AWZ, Download e-könyvet Az aranytojás iPad , ingyenes Az aranytojás DJVU, Download Az aranytojás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az aranytojás DVD, olvas Az aranytojás TXT, Book Az aranytojás letöltések DJVU, Az aranytojás letöltések könyvet ingyenes, Az aranytojás letöltések könyvet pdf ingyenes, Az aranytojás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az aranytojás pdf ingyenes, Az aranytojás letöltések könyvet epub ingyenes, Az aranytojás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply