Az aranyszín lánc


A király Pengéi, Chivial leghalálosabb kardforgatói. A hely, ahol ezen hús-vér fegyvereket edzik, a zord és ódon Vascsarnok, ahová kitaszítottként érkeznek, és ahonnan csak úgy szabadulhatnak, ha az ember, akit esküjük és mágikus kötésük révén egy életen át védelmezniük kell, kardot döf a szívükbe. Az egyik legígéretesebb a Pengék közül sir Durendal, akihez hasonló emberemlékezet óta nem lépett ki a Vascsarnok falai közül.

Durendal hosszú éveken át dédelgetett álma, hogy imádott királya oldalán lovagol majd háborúba, hogy pártütőkkel és szörnyetegekkel számolhat le, hogy az udvari élet elismert alakja lesz; mindez darabokra hullik, mikor nem uralkodójához kötik mindhalálig, hanem egy nyámnyila, piperkőc nemeshez. A szeszélyes sors azonban számos furcsa és kifürkészhetetlen csavart tartogat még az ifjú harcos számára: egy küldetés, egy megmérettetés, és talán egy minden képzeletet felülmúló kincs várja őt egy ősi és elszigetelt városban a világ másik végén.

Durendalt minden lépésénél árulás kíséri. Az intrikával és nyomasztó titkokkal átszőtt uralkodói udvarban egy minden eddiginél nagyobb borzalommal kell szembenéznie, ezzel beteljesítve sorsát, hogy ő lehessen királya leghűségesebb szolgája, s korának legnagyobb hőse.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az aranyszín lánc ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az aranyszín lánc ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  358
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9786155314490
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2237202 / 1092000
  Translator:


  TAGS:
  Online Az aranyszín lánc ebook, könyvet Az aranyszín lánc FB2, Download Az aranyszín lánc PDF , Download Az aranyszín lánc MOBI, Online Az aranyszín lánc könyvet, ingyenes letöltések Az aranyszín lánc IPhone, Online könyvet Az aranyszín lánc PDF, ingyenes Az aranyszín lánc DJVU, ingyenes letöltések Az aranyszín lánc TXT, letöltések Az aranyszín lánc RTF, Online Az aranyszín lánc FB2 , e-könyvet Az aranyszín lánc letöltések TXT, ingyenes Az aranyszín lánc letöltések könyvet, e-könyvet Az aranyszín lánc download MOBI, letöltések Az aranyszín lánc IPad, olvas Az aranyszín lánc MOBI, olvas Az aranyszín lánc DOC, ingyenes Az aranyszín lánc AWZ, Download e-könyvet Az aranyszín lánc iPad , ingyenes Az aranyszín lánc DJVU, Download Az aranyszín lánc e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az aranyszín lánc DVD, olvas Az aranyszín lánc TXT, Book Az aranyszín lánc letöltések DJVU, Az aranyszín lánc letöltések könyvet ingyenes, Az aranyszín lánc letöltések könyvet pdf ingyenes, Az aranyszín lánc pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az aranyszín lánc pdf ingyenes, Az aranyszín lánc letöltések könyvet epub ingyenes, Az aranyszín lánc ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply