Az aranypatájú kiscsikó


Anga Mária meseíró és mesemondó egy személyben. Történeteit sokszor elmondta már: könnyű neki, hiszen óvónő, értő közönsége mindig kéznél van. A gyerekek figyelme, szemük csillogása vagy éppen az ásítozásuk elárulja a szerzőnek, melyik meséje kerüljön a kötetbe, melyik szorul még változtatásra. És ha mindez megvan, már csak le kell jegyezni a meséket!

Az aranypatájú kiscsikó című könyvben hagyományos mesealakokkal találkozunk, királyok vívnak az ördöggel, királyfik állják ki a próbatételeket, tündérek sietnek a szegény kislányok segítségére, táltosok vágtáznak hegyeken és völgyeken által. Álomszerű fordulatokkal és mindennapi, mégis mágikus nyelven elevenedik meg a népmesék és a klasszikus mesék világa. Különösen közel érezzük magunkhoz azokat a történeteket, amelyek a szerző számára otthonos és ismerős Bükk-hegyvidék tájait, növényeit idézik meg. És a varázs a modern házimesék olvastán sem múlik, varázserő költözik a porszívóba, az esernyőbe és a leghétköznapibb konyhai edényekbe.

És ha nem volna elég a képzeletünk, Rácz Gabriella illusztrációi elröpítenek bennünket Anga Mária meséinek birodalmába.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az aranypatájú kiscsikó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az aranypatájú kiscsikó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  126
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789631190519
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2223632 / 1079531  TAGS:
  Online Az aranypatájú kiscsikó ebook, könyvet Az aranypatájú kiscsikó FB2, Download Az aranypatájú kiscsikó PDF , Download Az aranypatájú kiscsikó MOBI, Online Az aranypatájú kiscsikó könyvet, ingyenes letöltések Az aranypatájú kiscsikó IPhone, Online könyvet Az aranypatájú kiscsikó PDF, ingyenes Az aranypatájú kiscsikó DJVU, ingyenes letöltések Az aranypatájú kiscsikó TXT, letöltések Az aranypatájú kiscsikó RTF, Online Az aranypatájú kiscsikó FB2 , e-könyvet Az aranypatájú kiscsikó letöltések TXT, ingyenes Az aranypatájú kiscsikó letöltések könyvet, e-könyvet Az aranypatájú kiscsikó download MOBI, letöltések Az aranypatájú kiscsikó IPad, olvas Az aranypatájú kiscsikó MOBI, olvas Az aranypatájú kiscsikó DOC, ingyenes Az aranypatájú kiscsikó AWZ, Download e-könyvet Az aranypatájú kiscsikó iPad , ingyenes Az aranypatájú kiscsikó DJVU, Download Az aranypatájú kiscsikó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az aranypatájú kiscsikó DVD, olvas Az aranypatájú kiscsikó TXT, Book Az aranypatájú kiscsikó letöltések DJVU, Az aranypatájú kiscsikó letöltések könyvet ingyenes, Az aranypatájú kiscsikó letöltések könyvet pdf ingyenes, Az aranypatájú kiscsikó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az aranypatájú kiscsikó pdf ingyenes, Az aranypatájú kiscsikó letöltések könyvet epub ingyenes, Az aranypatájú kiscsikó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply