Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak?


Talán meglepő a könyv címe, amely aranykornak nevezi a hazai felsőoktatás 1990-2010 közötti periódusát. Pedig ez az időszak a magyar felsőoktatás európaivá válásának, kiterjedésének, intézményrendszere kiszélesedésének két évtizede, amelyet ugyan a drasztikusan növekvő hallgatólétszámmal messze nem lépést tartva, de bővülő források is jellemeznek. Ez az éra egyben a hazai felsőoktatás deszovjetizálásának időszaka is, amikor az egyetemek visszanyerik a tudományos minősítés jogát, egy részük újra universitassá, sokkarú tudományegyetemmé alakul a szakintézményekből. Persze a fejlődés csak pont annyira radikális, amennyire a volt államszocialista országból posztszocialista ország válik, nem piaci, fejlett ország.
A felsőoktatás gyors kiszélesítéséhez társult azonban néhány szervezési megújulás is, elsősorban a kétszintű képzés bevezetése, ami rendkívül fontos előrelépést jelentett a tömeges felsőoktatás és a gazdaság kapcsolatának alakulásában, még akkor is, ha hazai megvalósulása számos problémával küzd.
Megközelítésünk oktatásgazdasági, szociológiai és politológiai szemléletű. Célunk az, hogy a rendszerváltás óta eltelt negyed század felsőoktatásbeli változásait és azok társadalmi, gazdasági összefüggéseit elemezzük, reális képet adva az olvasónak a hazai helyzetről. Az olvasónak, aki reményeink szerint érdeklődik a hazai oktatás, felső- oktatás helyzete és problémái iránt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  284
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789636932886
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2234601 / 1089292
  Series:


  TAGS:
  Online Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? ebook, könyvet Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? FB2, Download Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? PDF , Download Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? MOBI, Online Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? könyvet, ingyenes letöltések Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? IPhone, Online könyvet Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? PDF, ingyenes Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? DJVU, ingyenes letöltések Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? TXT, letöltések Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? RTF, Online Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? FB2 , e-könyvet Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? letöltések TXT, ingyenes Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? letöltések könyvet, e-könyvet Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? download MOBI, letöltések Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? IPad, olvas Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? MOBI, olvas Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? DOC, ingyenes Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? AWZ, Download e-könyvet Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? iPad , ingyenes Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? DJVU, Download Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? DVD, olvas Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? TXT, Book Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? letöltések DJVU, Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? letöltések könyvet ingyenes, Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? letöltések könyvet pdf ingyenes, Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? pdf ingyenes, Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? letöltések könyvet epub ingyenes, Az aranykor vége – Bezárnak-e a papírgyárak? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply