Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére


Ez a könyv egy adósság… A Mester halála óta ugyanis visszatér és bánt egy gondolat, miszerint miért nem törődtem többet vele utolsó éveiben, amikor már nagybeteg volt, és segítségre szorult volna. Mindig halogattam a dolgot, hogy megkérdezzem, miben segíthetek. Amikor egyszer meglátogattam a Honvéd-kórházban, ahol szinte állandó lakó volt, s vittem neki egy kalandkönyvet, nagyon örült nekem, de én tudtam, hogy ennél sokkal, de sokkal több kellene… Aztán egy komor téli estén bekapcsoltam a televízió teletextjét, s ott állt a megfellebbezhetetlen hír: Elhunyt Papp Navarovszky László. Akkor világosodott meg bennem, hogy kit vesztettünk el. .. Egy nagyszerű embert, egy filozofikusan gondolkodó elmét, aki persze sakkozónak sem volt utolsó. Olyan volt Ő, mint egy két lábon járó HUMÁNUM. Soha senkivel nem beszéltem, akinek ellensége lett volna, de még egy igazán rossz mondatot sem mondott rá senki! Ő volt az “örök haver”, aki mindig mindenkinek segített, és akin nagyon kevesen segítettek mikor nélkülözött… (Talán, ha a Parlament előbb hoz döntést az érmes sakkolimpikonok életjáradékáról.) De hát ilyenek vagyunk mi, gyarló emberek, akkor akarunk adni, mikor már késő… Csom István nagymester, Navar egyik legjobb barátja mondta szomorúan, évekkel a halála után: “Nincs olyan nap, hogy Navar ne jutna eszembe.” Mivel ezzel magam is hasonlóképpen vagyok, megszületett ez a könyv. Így a lelkiismeretem felé tudok valamit törleszteni én is…A Könyv Magyarul!


Letöltések Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Kiadó:
  Magánkiadás
  Oldalak száma:
  212
  Kötés:
  karton
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  0319000496240
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  SL#2100156017  TAGS:
  Online Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére ebook, könyvet Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére FB2, Download Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére PDF , Download Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére MOBI, Online Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére könyvet, ingyenes letöltések Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére IPhone, Online könyvet Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére PDF, ingyenes Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére DJVU, ingyenes letöltések Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére TXT, letöltések Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére RTF, Online Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére FB2 , e-könyvet Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére letöltések TXT, ingyenes Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére letöltések könyvet, e-könyvet Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére download MOBI, letöltések Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére IPad, olvas Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére MOBI, olvas Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére DOC, ingyenes Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére AWZ, Download e-könyvet Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére iPad , ingyenes Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére DJVU, Download Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére DVD, olvas Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére TXT, Book Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére letöltések DJVU, Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére letöltések könyvet ingyenes, Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére letöltések könyvet pdf ingyenes, Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére pdf ingyenes, Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére letöltések könyvet epub ingyenes, Az aranykapitány – Papp Navarovszky László emlékére ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply