Az aranykapitány


Ez a könyv egy adósság… A Mester halála óta ugyanis visszatér és bánt egy gondolat, miszerint miért nem törődtem többet vele utolsó éveiben, amikor már nagybeteg volt, és segítségre szorult volna. Mindig halogattam a dolgot, hogy megkérdezzem, miben segíthetek. Amikor egyszer meglátogattam a Honvéd-kórházban, ahol szinte állandó lakó volt, s vittem neki egy kalandkönyvet, nagyon örült nekem, de én tudtam, hogy ennél sokkal, de sokkal több kellene… Aztán egy komor téli estén bekapcsoltam a televízió teletextjét, s ott állt a megfellebbezhetetlen hír: Elhunyt Papp Navarovszky László. Akkor világosodott meg bennem, hogy kit vesztettünk el. .. Egy nagyszerű embert, egy filozofikusan gondolkodó elmét, aki persze sakkozónak sem volt utolsó. Olyan volt Ő, mint egy két lábon járó HUMÁNUM. Soha senkivel nem beszéltem, akinek ellensége lett volna, de még egy igazán rossz mondatot sem mondott rá senki! Ő volt az “örök haver”, aki mindig mindenkinek segített, és akin nagyon kevesen segítettek mikor nélkülözött… (Talán, ha a Parlament előbb hoz döntést az érmes sakkolimpikonok életjáradékáról.) De hát ilyenek vagyunk mi, gyarló emberek, akkor akarunk adni, mikor már késő… Csom István nagymester, Navar egyik legjobb barátja mondta szomorúan, évekkel a halála után: “Nincs olyan nap, hogy Navar ne jutna eszembe.” Mivel ezzel magam is hasonlóképpen vagyok, megszületett ez a könyv. Így a lelkiismeretem felé tudok valamit törleszteni én is…A Könyv Magyarul!


Letöltések Az aranykapitány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az aranykapitány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv
  Kiadó:
  Magyar Sakkvilág
  Oldalak száma:
  212
  Kötés:
  cérnafűzött, keménytáblás
  Súly:
  379 gr
  ISBN:
  0609001278571
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  SL#2104841627  TAGS:
  Online Az aranykapitány ebook, könyvet Az aranykapitány FB2, Download Az aranykapitány PDF , Download Az aranykapitány MOBI, Online Az aranykapitány könyvet, ingyenes letöltések Az aranykapitány IPhone, Online könyvet Az aranykapitány PDF, ingyenes Az aranykapitány DJVU, ingyenes letöltések Az aranykapitány TXT, letöltések Az aranykapitány RTF, Online Az aranykapitány FB2 , e-könyvet Az aranykapitány letöltések TXT, ingyenes Az aranykapitány letöltések könyvet, e-könyvet Az aranykapitány download MOBI, letöltések Az aranykapitány IPad, olvas Az aranykapitány MOBI, olvas Az aranykapitány DOC, ingyenes Az aranykapitány AWZ, Download e-könyvet Az aranykapitány iPad , ingyenes Az aranykapitány DJVU, Download Az aranykapitány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az aranykapitány DVD, olvas Az aranykapitány TXT, Book Az aranykapitány letöltések DJVU, Az aranykapitány letöltések könyvet ingyenes, Az aranykapitány letöltések könyvet pdf ingyenes, Az aranykapitány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az aranykapitány pdf ingyenes, Az aranykapitány letöltések könyvet epub ingyenes, Az aranykapitány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply