Az aranyérem másik oldala


Emlékezetes pillanatok, feledhetetlen győzelmek elevenednek meg a magyar sporttörténet legizgalmasabb krónikájában. A kötetben megszólaló élsportolók a legnagyobbak, akiknek neve mind a mai napig megdobogtatja a szurkolók szívét, mert győzelmüket mi magunk is személyes győzelemként éltük át. Velük örültünk, és velük sírtunk egykor életük megannyi példa, megannyi küzdelmes harc. Ők futásukat elvégezték, harcukat megharcolták. Kötetünkben olyan sportóriások szólalnak meg, mint Egerszegi Krisztina, Hegedűs Csaba, Kőbán Rita, Schmitt Pál, Grosics Gyula, Albert Flórián, Kovács Koko István, Erdei Zsolt, Benedek Tibor.
A fotókkal gazdagon illusztrált, különleges könyvben Csiffáry Gabriella a magyar sportélet kiemelkedő alakjait mutatja be megkapó önvallomásaikon keresztül.
A gyűjteményes kötet sportágak szerint ismerteti sporttörténelmünk több mint 100 évének leghíresebb magyar olimpikonjait, világbajnokait. A kiemelkedő élsportolók legbensőbb titkaikról, érzelmeikről, a világról, a sportról és a pályakezdésükről, küzdelmeikről vallanak. Így ahány sportoló, annyiféle világnézet és sors tárul fel előttünk.
A vallomásokon keresztül nemcsak jeles sportolóink pályafutását kísérhetjük nyomon, hanem izgalmas sporteseményeknek is tanúi lehetünk. A nagy Öregek emlékei mellett természetesen az ifjabb nemzedék visszaemlékezései is sok-sok érdekességet rejtenek. Elbeszéléseik nyomán felidéződnek például Nagy Tímea tőrvívó, Hegedűs Csaba birkózó vagy Wichmann Tamás kenu-világbajnok egy-egy versenyének legemlékezetesebb pillanatai.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az aranyérem másik oldala ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az aranyérem másik oldala ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  364
  Cover:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Weight:
  670 gr
  ISBN:
  9789632441948
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2214241 / 1069950  TAGS:
  Online Az aranyérem másik oldala ebook, könyvet Az aranyérem másik oldala FB2, Download Az aranyérem másik oldala PDF , Download Az aranyérem másik oldala MOBI, Online Az aranyérem másik oldala könyvet, ingyenes letöltések Az aranyérem másik oldala IPhone, Online könyvet Az aranyérem másik oldala PDF, ingyenes Az aranyérem másik oldala DJVU, ingyenes letöltések Az aranyérem másik oldala TXT, letöltések Az aranyérem másik oldala RTF, Online Az aranyérem másik oldala FB2 , e-könyvet Az aranyérem másik oldala letöltések TXT, ingyenes Az aranyérem másik oldala letöltések könyvet, e-könyvet Az aranyérem másik oldala download MOBI, letöltések Az aranyérem másik oldala IPad, olvas Az aranyérem másik oldala MOBI, olvas Az aranyérem másik oldala DOC, ingyenes Az aranyérem másik oldala AWZ, Download e-könyvet Az aranyérem másik oldala iPad , ingyenes Az aranyérem másik oldala DJVU, Download Az aranyérem másik oldala e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az aranyérem másik oldala DVD, olvas Az aranyérem másik oldala TXT, Book Az aranyérem másik oldala letöltések DJVU, Az aranyérem másik oldala letöltések könyvet ingyenes, Az aranyérem másik oldala letöltések könyvet pdf ingyenes, Az aranyérem másik oldala pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az aranyérem másik oldala pdf ingyenes, Az aranyérem másik oldala letöltések könyvet epub ingyenes, Az aranyérem másik oldala ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply