Az arany ember

Jókai Mór - Az arany ember

Az aranyember mindmáig Jókai legnépszerűbb alkotásai közé tartozik. Szerzőjének is kedvence, becézettje, mégis mintha magányosan állana testvérei között. Tímár Mihály mintha csak tagadása volna a korábbi héroszoknak, de legfőképpen Berend Ivánnak. Jókait itt is a maga korának – az 1870-es éveknek – új embertípusa, a vállalkozó foglalkoztatja, de már kiábrándultan tekint rá, pályáját meghasonlásba vivőnek találja. A regény azért is hat immár egy évszázada változatlan erővel olvasóira, mert a szerelmi élet és ösztönvilág felnagyított, kisarkított alaplehetőségeit tárja fel.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az arany ember ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az arany ember ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  512
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  292 gr
  ISBN:
  9789636450380
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2058923 / 1001601
  Series:


  TAGS:
  Online Az arany ember ebook, könyvet Az arany ember FB2, Download Az arany ember PDF , Download Az arany ember MOBI, Online Az arany ember könyvet, ingyenes letöltések Az arany ember IPhone, Online könyvet Az arany ember PDF, ingyenes Az arany ember DJVU, ingyenes letöltések Az arany ember TXT, letöltések Az arany ember RTF, Online Az arany ember FB2 , e-könyvet Az arany ember letöltések TXT, ingyenes Az arany ember letöltések könyvet, e-könyvet Az arany ember download MOBI, letöltések Az arany ember IPad, olvas Az arany ember MOBI, olvas Az arany ember DOC, ingyenes Az arany ember AWZ, Download e-könyvet Az arany ember iPad , ingyenes Az arany ember DJVU, Download Az arany ember e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az arany ember DVD, olvas Az arany ember TXT, Book Az arany ember letöltések DJVU, Az arany ember letöltések könyvet ingyenes, Az arany ember letöltések könyvet pdf ingyenes, Az arany ember pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az arany ember pdf ingyenes, Az arany ember letöltések könyvet epub ingyenes, Az arany ember ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply