Az áramlástan alapjai


Bővített kiadás. A 600 oldalas könyv egységes szellemben tárgyalja a műszaki gyakorlat igen sok területén fontos szerepet játszó áramlástan alapvető tételeit, gondolatmeneteit, ismereteit. Az elméleti alapok gondos megvilágítása mellett a könyv igen nagy hangsúlyt helyez azok igényes mérnöki, gyakorlati alkalmazására, az elmélet és a mérnöki gyakorlat szerves kapcsolatának bemutatására. A fejezetek, a számpéldák, feladatok, valamint a mellékelt CD-n szereplő bemutatók nagy része az áramlástan gyakorlati műszaki problémák megoldásában való használatára tanít, érzékeltetve az áramlástan együttélését más mérnöki tudományágakkal. A könyv új kiadása számos, a műszaki gyakorlatban jól alkalmazható táblázattal, diagrammal, képlettel gyarapodott. A korábbi kiadásokhoz képest a könyv jelentősen bővült: külön lecke foglalkozik az áramlások numerikus szimulációjával, a turbulencia-modellezéssel és az ezeket megalapozó ismeretekkel. A könyv harmadik kiadása megőrizte az előző két kiadás igen kedvező visszhangot kiváltó jellegzetességét, az önálló ismeret-elsajátítást támogató módszertant, felépítést és stílust. Ezt erősítendő az új kiadás CD-mellékletet tartalmaz, amely az anyaghoz kapcsolódó 125, mozgóképeket is tartalmazó áramlás-szemléltetéssel és tanszéki ipari projekt bemutatásával motiválja, segíti a tanulást és fejleszti az alkalmazási készséget. Az ismeret-elsajátítás ellenőrzésére, a megtanultak megerősítésére és gyakorlására a könyvben és a CD-n mintegy 700 számpélda, feladat, teszt van. A kötet végén lévő magyar, angol és német nyelvű áramlástani szótár a tárgymutatóval együtt glosszáriumként is jól használható. A szakmai anyagot tudománytörténeti érdekességként az áramlástan kiemelkedő egyéniségeinek életrajzi adatai színesítik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az áramlástan alapjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az áramlástan alapjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Műegyetemi Kiadó
  Kötés:
  karton
  Weight:
  1200 gr
  ISBN:
  0729000838658
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  SL#2105143787
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Az áramlástan alapjai ebook, könyvet Az áramlástan alapjai FB2, Download Az áramlástan alapjai PDF , Download Az áramlástan alapjai MOBI, Online Az áramlástan alapjai könyvet, ingyenes letöltések Az áramlástan alapjai IPhone, Online könyvet Az áramlástan alapjai PDF, ingyenes Az áramlástan alapjai DJVU, ingyenes letöltések Az áramlástan alapjai TXT, letöltések Az áramlástan alapjai RTF, Online Az áramlástan alapjai FB2 , e-könyvet Az áramlástan alapjai letöltések TXT, ingyenes Az áramlástan alapjai letöltések könyvet, e-könyvet Az áramlástan alapjai download MOBI, letöltések Az áramlástan alapjai IPad, olvas Az áramlástan alapjai MOBI, olvas Az áramlástan alapjai DOC, ingyenes Az áramlástan alapjai AWZ, Download e-könyvet Az áramlástan alapjai iPad , ingyenes Az áramlástan alapjai DJVU, Download Az áramlástan alapjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az áramlástan alapjai DVD, olvas Az áramlástan alapjai TXT, Book Az áramlástan alapjai letöltések DJVU, Az áramlástan alapjai letöltések könyvet ingyenes, Az áramlástan alapjai letöltések könyvet pdf ingyenes, Az áramlástan alapjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az áramlástan alapjai pdf ingyenes, Az áramlástan alapjai letöltések könyvet epub ingyenes, Az áramlástan alapjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply