Az anyák éjjel sírnak

Nemere István - Az anyák éjjel sírnak

Egzotikus környezetben játszódik a szerző legújabb regénye. Főhőse Tordai Tamás, fiatal magyar orvos, egy közép-afrikai országban gyógyítja betegeit. Az egyenlítői forró éghajlat többszörösen is próbára teszi a messziről jött idegent. Az emberi környezet sem könnyíti meg életét. A történet kezdetén a nyomor és a törzsi ellentétek hamu alatt izzó parazsát lobbantják lángra a szakadár politikai erők. Hirtelen minden megváltozik a könyörtelenül tűző nap alatt fekvő Bangarában. A városban a mohamedán kereskedők, a tubu nomádok, a fulani pásztorok, a sokféle bőrszínű és vallású embertömeg megbolydul. A volt francia gyarmaton dolgozó külföldi szakemberek, a fehérek elmenekülnek. Nem csupán ők érzik magukat veszélyben mindenki élete nagyon olcsó lett Tamás esküjéhez híven kitart betegei mellett, míg az események az ő lépteit is másfelé irányítják. A váratlanul felbukkanó szép és okos svájci fényképésznő, Christine iránti szerelme az egyetlen érzés, amely most fontos számára. Egy ponton túl úgy érzi, felelős a lányért, segítenie kell rajta és önmagán is. Együtt menekülnek hát a sivatagon keresztül, ahol a megrázó élmények hatására sem vesztik el emberségüket. Felemelő egymásra találásuk alatt Tamás úgy érzi, Christine hatására maga is jobb, hősiesen harcolni képes, igaz emberré lett. Egymással és egymásért állják ki a veszélyeket, már csak egymást látják, és már nem csupán puszta életükért, de szerelmükért futnak-száguldanak-menekülnek a történelem váratlanul szemük elé táruló csapdái, az ezerarcú üldözők, a lépten-nyomon leselkedő halál elől. Rajtuk nem fog a fáradtság, a gyűlölet, az alattomos szándék. Ezt hiszik, és ebben reménykednek az utolsó percig Christine és Tamás szerelme több, mint jelkép. A sokat szenvedett földön egész világok nyújtják-nyújtanák így kezüket egymás felé, dacolva széllel-viharral.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az anyák éjjel sírnak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az anyák éjjel sírnak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  223
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9631526305
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1984
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Az anyák éjjel sírnak ebook, könyvet Az anyák éjjel sírnak FB2, Download Az anyák éjjel sírnak PDF , Download Az anyák éjjel sírnak MOBI, Online Az anyák éjjel sírnak könyvet, ingyenes letöltések Az anyák éjjel sírnak IPhone, Online könyvet Az anyák éjjel sírnak PDF, ingyenes Az anyák éjjel sírnak DJVU, ingyenes letöltések Az anyák éjjel sírnak TXT, letöltések Az anyák éjjel sírnak RTF, Online Az anyák éjjel sírnak FB2 , e-könyvet Az anyák éjjel sírnak letöltések TXT, ingyenes Az anyák éjjel sírnak letöltések könyvet, e-könyvet Az anyák éjjel sírnak download MOBI, letöltések Az anyák éjjel sírnak IPad, olvas Az anyák éjjel sírnak MOBI, olvas Az anyák éjjel sírnak DOC, ingyenes Az anyák éjjel sírnak AWZ, Download e-könyvet Az anyák éjjel sírnak iPad , ingyenes Az anyák éjjel sírnak DJVU, Download Az anyák éjjel sírnak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az anyák éjjel sírnak DVD, olvas Az anyák éjjel sírnak TXT, Book Az anyák éjjel sírnak letöltések DJVU, Az anyák éjjel sírnak letöltések könyvet ingyenes, Az anyák éjjel sírnak letöltések könyvet pdf ingyenes, Az anyák éjjel sírnak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az anyák éjjel sírnak pdf ingyenes, Az anyák éjjel sírnak letöltések könyvet epub ingyenes, Az anyák éjjel sírnak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply