Az angyalok útja

Geoffrey Hoppe - Linda Hoppe - Az angyalok útja

A Tóbiás nevű entitás először 1997-ben egy repülőút során jelent meg Geoffrey Hoppe-nak. Tóbiás egy angyali létező, aki korábban már rengeteg létidőt töltött a Földön, és most visszatért azért, amit Ő úgy hív, hogy a tudatosság leghatalmasabb evolúciója, amit az emberiség valaha megélt.
Az Angyalok Útja egy allegória, amit Tóbiás mesél el Hoppe-on keresztül. Üzenetének esszenciája egy mondatban összefoglalható: a spirituális transzformáció kulcsa nem más, mint hogy átadod lényedet a teljes önszeretetnek, és elfogadsz mindent, amit a háromdimenziós valóságban megtapasztalsz.
Az utazás története magával ragadó és felkavaró egyben, számos dolgot megvilágít a teremtéstől napjainkig: miért indultak el az embereknek hívott angyalok erre a csodálatos útra? Mi ez a sok játszma, szenvedés, öröm a Földön? Tóbiás szavain keresztül a megoldás is egyszerűnek tűnik: A megvilágosodás abban a pillanatban létrejön, amikor azt mondod Vagyok-Aki-Vagyok, és szeretek mindent magamban, szégyenkezés nélkül, bűntudat nélkül, fenntartások nélkül, minden ha és de nélkül.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az angyalok útja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az angyalok útja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  172
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  214 gr
  ISBN:
  9789638984715
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2238492 / 1092981
  Translator:


  TAGS:
  Online Az angyalok útja ebook, könyvet Az angyalok útja FB2, Download Az angyalok útja PDF , Download Az angyalok útja MOBI, Online Az angyalok útja könyvet, ingyenes letöltések Az angyalok útja IPhone, Online könyvet Az angyalok útja PDF, ingyenes Az angyalok útja DJVU, ingyenes letöltések Az angyalok útja TXT, letöltések Az angyalok útja RTF, Online Az angyalok útja FB2 , e-könyvet Az angyalok útja letöltések TXT, ingyenes Az angyalok útja letöltések könyvet, e-könyvet Az angyalok útja download MOBI, letöltések Az angyalok útja IPad, olvas Az angyalok útja MOBI, olvas Az angyalok útja DOC, ingyenes Az angyalok útja AWZ, Download e-könyvet Az angyalok útja iPad , ingyenes Az angyalok útja DJVU, Download Az angyalok útja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az angyalok útja DVD, olvas Az angyalok útja TXT, Book Az angyalok útja letöltések DJVU, Az angyalok útja letöltések könyvet ingyenes, Az angyalok útja letöltések könyvet pdf ingyenes, Az angyalok útja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az angyalok útja pdf ingyenes, Az angyalok útja letöltések könyvet epub ingyenes, Az angyalok útja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply