Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata

Szabó Tibor - Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata

Korunkban a fényképezés terén is nagymértékű modernizációnak lehetünk tanúi. A fototechnika korszakváltásaival módosultak a fotografálássál kapcsolatos igények, szokások. A teljesen automatizált fényképezőgépek lehetővé tették, hogy csupán az exponálógomb megnyomásával – különösebb fototechnikai ismeretek nélkül is – elfogadható minőségű, színes fényképek készüljenek. Autofókuszos rendszerű, kompakt, illetve tükörreflexes fényképezőgépek, különböző tartozékok, minden igényt kielégítő filmek gazdag választéka áll a hobbi, az amatőr és a hivatásos fotósok rendelkezésére. Ígéretes a digitális fényképezés fejlődése, és már a közeljövőben várható, hogy komoly versenytársa lesz a fényérzékeny (ezüsthalogén alapú) nyersanyagra dolgozó fényképezésnek.
A fénykép megszületésének a felvétel a legfontosabb mozzanata. Igényes, jó fotográfiákat csak akkor készíthetünk, ha tökéletesen tisztában vagyunk a felszerelésünk technikai lehetőségeivel, ismerjük a képszerkesztés esztétikájának és a perspektívának szabályait és mindezt a képi mondanivaló megfogalmazásának szolgálatába tudjuk állítani. Vagyis a nagymértékben automatizált, drága fényképezőgép (a sok felszerelés) még önmagában nem garantálja a jó felvételt; a kamerát csak gondolkodva lehet csúcsteljesítményre késztetni. Ezért a fotográfusuk számára továbbra is szükségesek a fotótechnikával kapcsolatos optikai, finommechanikai, elektronikai stb. ismeretek. A képfelvétel és a képkidolgozás technikájának ismerete azonban egyre inkább eltérő jelentőségű. A felvételek kidolgozása – gyakran professzionális felvételek esetében is – az automata gépsorokkal felszerelt, szigorú technológiával dolgozó fotólaborok feladatává vált. A képkidolgozás ismeretanyaga így csak egy szűkebb szakmai kör számára bír nagy fontossággal, a fotóamatőrök (olykor a szakfényképészek is) a fényképezést valójában az exponálással befejezik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.5 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  124
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9630041987
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2000 around
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata ebook, könyvet Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata FB2, Download Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata PDF , Download Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata MOBI, Online Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata könyvet, ingyenes letöltések Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata IPhone, Online könyvet Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata PDF, ingyenes Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata DJVU, ingyenes letöltések Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata TXT, letöltések Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata RTF, Online Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata FB2 , e-könyvet Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata letöltések TXT, ingyenes Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata letöltések könyvet, e-könyvet Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata download MOBI, letöltések Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata IPad, olvas Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata MOBI, olvas Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata DOC, ingyenes Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata AWZ, Download e-könyvet Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata iPad , ingyenes Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata DJVU, Download Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata DVD, olvas Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata TXT, Book Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata letöltések DJVU, Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata letöltések könyvet ingyenes, Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata letöltések könyvet pdf ingyenes, Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata pdf ingyenes, Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata letöltések könyvet epub ingyenes, Az analóg fényképezés elmélete és gyakorlata ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply