Az amerikai irodalom rövid története

Bollobás Enikő - Az amerikai irodalom rövid története

Tíz évvel Bollobás Enikő nagysikerű Az amerikai irodalom története című munkájának első kiadása után fölmerült az igény egy rövidebb, tankönyvszerűbb, az egyetemi alap- és mesterképzésben egyaránt használható könyvre. Így született meg ez az irodalomtörténet, melynek hossza alig fele a korábbinak. Bár ez sem mondható igazán rövidnek, a majd 80 íveshez képest mégis tömörebb, hiszen egy szűkebb, markánsabb ugyanakkor mégis többes és széttartó irodalmi kánont jelenít meg. Kimaradtak azok a szerzők és művek, akik és amelyek nagy valószínűséggel sehol nem kerülnek be az egyetemi tananyagba, a bemutatások és elemzések helyenkénti átdolgozása után pedig könnyebben megérthetővé és megértethetővé válik az amerikai irodalomtörténet az irodalomtudományban kevésbé jártas olvasó számára is. A fejezetek végén szereplő tézisek és kulcsszavak az elmondottak felidézését segítik; itt jelenik meg a kritikai források bibliográfiája is, amely az egyes témakörökben elmélyülni kívánó olvasó számára nyújt támpontokat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az amerikai irodalom rövid története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az amerikai irodalom rövid története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  612
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  882 gr
  ISBN:
  9789632762623
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2640616 / 1150155
  Series:


  TAGS:
  Online Az amerikai irodalom rövid története ebook, könyvet Az amerikai irodalom rövid története FB2, Download Az amerikai irodalom rövid története PDF , Download Az amerikai irodalom rövid története MOBI, Online Az amerikai irodalom rövid története könyvet, ingyenes letöltések Az amerikai irodalom rövid története IPhone, Online könyvet Az amerikai irodalom rövid története PDF, ingyenes Az amerikai irodalom rövid története DJVU, ingyenes letöltések Az amerikai irodalom rövid története TXT, letöltések Az amerikai irodalom rövid története RTF, Online Az amerikai irodalom rövid története FB2 , e-könyvet Az amerikai irodalom rövid története letöltések TXT, ingyenes Az amerikai irodalom rövid története letöltések könyvet, e-könyvet Az amerikai irodalom rövid története download MOBI, letöltések Az amerikai irodalom rövid története IPad, olvas Az amerikai irodalom rövid története MOBI, olvas Az amerikai irodalom rövid története DOC, ingyenes Az amerikai irodalom rövid története AWZ, Download e-könyvet Az amerikai irodalom rövid története iPad , ingyenes Az amerikai irodalom rövid története DJVU, Download Az amerikai irodalom rövid története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az amerikai irodalom rövid története DVD, olvas Az amerikai irodalom rövid története TXT, Book Az amerikai irodalom rövid története letöltések DJVU, Az amerikai irodalom rövid története letöltések könyvet ingyenes, Az amerikai irodalom rövid története letöltések könyvet pdf ingyenes, Az amerikai irodalom rövid története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az amerikai irodalom rövid története pdf ingyenes, Az amerikai irodalom rövid története letöltések könyvet epub ingyenes, Az amerikai irodalom rövid története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply