Az ámbrafa

Katherine Allred - Az ámbrafa

"Az ámbrafa az erdő kaméleonja, parafára emlékeztető kérge sajátos képességet rejt: a cseresznyefától a mahagóniiig bármilyen fát utánozni tud. De a valódi értéke – és ezt sokan nem veszik észre – állhatatos, erős, vörös szívében rejlik."

A nap , amikor Alix French megismerkedik a rosszhírű külvárosi roncstelepen élő, tízéves Nick Andersonnal, korántsem mondható szokásosnak.
Az aprócska méhbalzsamos dobozzal és rendíthetetlen elszántsággal felfegyverkezett Alix kezelésbe veszi a fiú hátán lévő sebeket – egy közelmúltbeli verés nyomait -, és ez a gesztus mindkettőjük életét örökre megváltoztatja.
A gyerekkori bonyodalmak és a kamaszkori bánatok közepette is elválaszthatatlanok maradnak, és a barátságuk lassan szerelembe fordul. A jövő rózsásnak tűnik, ám egy végzetes éjszakán valaki agyonlövi Nick agresszív apját, Frank Andersont. Nick váratlanul elhagyja a várost, Alix pedig ott marad magányosan, zavarodottan – és terhesen.
Vajon a lány hogyan birkózik meg a Nick hűtlensége okozta fájdalommal és egy rossz házassággal? Sikerül-e újrakezdenie az életét?Vajon amikor Nick visszatér és megpróbálja visszaszerezni a szerelmét, le tudná-e dönteni a lelke köré épített védőfalat, ha kiderülne az igazság Frank Anderson haláláról? Hiszen a napvilágra kerülő igazság és a nyomán támadóérzelmi robbanás éppúgy képes rombolni, mint gyógyítani.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ámbrafa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ámbrafa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  360
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789633999950
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700854 / 1167042
  Translator:


  TAGS:
  Online Az ámbrafa ebook, könyvet Az ámbrafa FB2, Download Az ámbrafa PDF , Download Az ámbrafa MOBI, Online Az ámbrafa könyvet, ingyenes letöltések Az ámbrafa IPhone, Online könyvet Az ámbrafa PDF, ingyenes Az ámbrafa DJVU, ingyenes letöltések Az ámbrafa TXT, letöltések Az ámbrafa RTF, Online Az ámbrafa FB2 , e-könyvet Az ámbrafa letöltések TXT, ingyenes Az ámbrafa letöltések könyvet, e-könyvet Az ámbrafa download MOBI, letöltések Az ámbrafa IPad, olvas Az ámbrafa MOBI, olvas Az ámbrafa DOC, ingyenes Az ámbrafa AWZ, Download e-könyvet Az ámbrafa iPad , ingyenes Az ámbrafa DJVU, Download Az ámbrafa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ámbrafa DVD, olvas Az ámbrafa TXT, Book Az ámbrafa letöltések DJVU, Az ámbrafa letöltések könyvet ingyenes, Az ámbrafa letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ámbrafa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ámbrafa pdf ingyenes, Az ámbrafa letöltések könyvet epub ingyenes, Az ámbrafa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply