Az alvás forradalma

Arianna Huffington - Az alvás forradalma

Az ALVÁS BIBLIÁJA millióknak segített tanácsaival

Az álmatlanság korunk egyik legsúlyosabb problémája.
Milliók forgolódnak esténként kialvatlanul ágyukba reménytelenül várva a jótékony pihenést. Sokan gyógyszerekkel, terápiás kezelésekkel próbálnak enyhíteni a helyzeten, ám többnyire eredménytelenül. A kialvatlanság drámai következményekkel járhat. Nemcsak rányomja rosszkedvű bélyegét mindennapjainkra de számtalan betegség kiinduló forrása is.

Arianna Huffington a világhírű amerikai médiaszemélyiség, az egészséges élet hírvivője. Könyvében tudományos alapossággal de közérthető, olvasmányos formában foglalkozik az alvás problematikájával. Forradalmi javaslatait kiáltványként közli és arra biztat bennünket: kövessük útmutatásait és higgyük el, képesek leszünk mi is a testet lelket erősítő alvásra.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az alvás forradalma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az alvás forradalma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  344
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  438 gr
  ISBN:
  9786155331596
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2688086 / 1159334
  Translator:


  TAGS:
  Online Az alvás forradalma ebook, könyvet Az alvás forradalma FB2, Download Az alvás forradalma PDF , Download Az alvás forradalma MOBI, Online Az alvás forradalma könyvet, ingyenes letöltések Az alvás forradalma IPhone, Online könyvet Az alvás forradalma PDF, ingyenes Az alvás forradalma DJVU, ingyenes letöltések Az alvás forradalma TXT, letöltések Az alvás forradalma RTF, Online Az alvás forradalma FB2 , e-könyvet Az alvás forradalma letöltések TXT, ingyenes Az alvás forradalma letöltések könyvet, e-könyvet Az alvás forradalma download MOBI, letöltések Az alvás forradalma IPad, olvas Az alvás forradalma MOBI, olvas Az alvás forradalma DOC, ingyenes Az alvás forradalma AWZ, Download e-könyvet Az alvás forradalma iPad , ingyenes Az alvás forradalma DJVU, Download Az alvás forradalma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az alvás forradalma DVD, olvas Az alvás forradalma TXT, Book Az alvás forradalma letöltések DJVU, Az alvás forradalma letöltések könyvet ingyenes, Az alvás forradalma letöltések könyvet pdf ingyenes, Az alvás forradalma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az alvás forradalma pdf ingyenes, Az alvás forradalma letöltések könyvet epub ingyenes, Az alvás forradalma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply