Az álom és alvás tibeti jógája


"Ha nem tudjuk az álomba átvinni a gyakorlatunkat, ha minden éjjel elveszítjük önmagunkat, akkor mennyi esélyünk lesz, hogy éberek maradjuk, ha jön a halál? Nézd meg az álombéli tapasztalatodat, hogy tudd, milyen utad lesz a halál folyamán, hogy lásd, igazán ébren vagy-e." – írja Tenzin Wangyal Rinpócse, Tibet bön hagyományának lámája. Az álom és alvás tibeti jógája c. könyv részletes útmutatást ad az álomjóga gyakorlására, beleértve a nappal végzendő alapgyakorlatokat is. Az álomjógát az alvás jógája követi, melyet a tiszta fény jógájának is nevezünk. Ez haladó gyakorlat, hasonló a legtitkosabb tibeti gyakorlatokhoz. A cél, hogy éberek maradjunk mély alvás közben, mikor a durva fogalmi és az érzékszervi tudatosságok működése szünetel. A gyakorlatok eredményeképpen nagyobb boldogságot és szabadságot tapasztalunk mind ébrenléti, mind álombeli állapotunkban. Az álom és alvás tibeti jógája hatékony módszerekkel szolgál ahhoz, hogy a megszabadulás ösvényén haladni tudjunk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az álom és alvás tibeti jógája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az álom és alvás tibeti jógája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  190
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789639652804
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2198424 / 1051242
  Translator:


  TAGS:
  Online Az álom és alvás tibeti jógája ebook, könyvet Az álom és alvás tibeti jógája FB2, Download Az álom és alvás tibeti jógája PDF , Download Az álom és alvás tibeti jógája MOBI, Online Az álom és alvás tibeti jógája könyvet, ingyenes letöltések Az álom és alvás tibeti jógája IPhone, Online könyvet Az álom és alvás tibeti jógája PDF, ingyenes Az álom és alvás tibeti jógája DJVU, ingyenes letöltések Az álom és alvás tibeti jógája TXT, letöltések Az álom és alvás tibeti jógája RTF, Online Az álom és alvás tibeti jógája FB2 , e-könyvet Az álom és alvás tibeti jógája letöltések TXT, ingyenes Az álom és alvás tibeti jógája letöltések könyvet, e-könyvet Az álom és alvás tibeti jógája download MOBI, letöltések Az álom és alvás tibeti jógája IPad, olvas Az álom és alvás tibeti jógája MOBI, olvas Az álom és alvás tibeti jógája DOC, ingyenes Az álom és alvás tibeti jógája AWZ, Download e-könyvet Az álom és alvás tibeti jógája iPad , ingyenes Az álom és alvás tibeti jógája DJVU, Download Az álom és alvás tibeti jógája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az álom és alvás tibeti jógája DVD, olvas Az álom és alvás tibeti jógája TXT, Book Az álom és alvás tibeti jógája letöltések DJVU, Az álom és alvás tibeti jógája letöltések könyvet ingyenes, Az álom és alvás tibeti jógája letöltések könyvet pdf ingyenes, Az álom és alvás tibeti jógája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az álom és alvás tibeti jógája pdf ingyenes, Az álom és alvás tibeti jógája letöltések könyvet epub ingyenes, Az álom és alvás tibeti jógája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply