Az Álmok Háza


Kilenc novella Christie korai művei közül: az egyik az első, ami nyomtatásban megjelent tőle.
A Man szigeti kincsre négyen pályáznak, aztán már csak hárman: Myles Mylecharane végrendelete gyilkos hajszát indít el.
A színésznőt régi ismerőse próbálja megzsarolni, de emberére akad benne.
Sir Gerald Lee szép, fiatal felesége félrelép és legnagyobb ellensége szerez tudomást a titkáról.
A bagdadi ládában egy hulla feküdt, amíg hatan jól szórakoztak mellette a lakásban, többek között a felesége. De ki szúrta le?
És öt további elbeszélés nemcsak bűnügyi történetek, hanem természetfölöttiek is a krimi királynőjétől.
A versbetéteket fordította N. Kiss Zsuzsa.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Álmok Háza ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Álmok Háza ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  232 gr
  ISBN:
  9789630794671
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2495649 / 1113760
  Series:


  TAGS:
  Online Az Álmok Háza ebook, könyvet Az Álmok Háza FB2, Download Az Álmok Háza PDF , Download Az Álmok Háza MOBI, Online Az Álmok Háza könyvet, ingyenes letöltések Az Álmok Háza IPhone, Online könyvet Az Álmok Háza PDF, ingyenes Az Álmok Háza DJVU, ingyenes letöltések Az Álmok Háza TXT, letöltések Az Álmok Háza RTF, Online Az Álmok Háza FB2 , e-könyvet Az Álmok Háza letöltések TXT, ingyenes Az Álmok Háza letöltések könyvet, e-könyvet Az Álmok Háza download MOBI, letöltések Az Álmok Háza IPad, olvas Az Álmok Háza MOBI, olvas Az Álmok Háza DOC, ingyenes Az Álmok Háza AWZ, Download e-könyvet Az Álmok Háza iPad , ingyenes Az Álmok Háza DJVU, Download Az Álmok Háza e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Álmok Háza DVD, olvas Az Álmok Háza TXT, Book Az Álmok Háza letöltések DJVU, Az Álmok Háza letöltések könyvet ingyenes, Az Álmok Háza letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Álmok Háza pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Álmok Háza pdf ingyenes, Az Álmok Háza letöltések könyvet epub ingyenes, Az Álmok Háza ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply