Az alázat ünnepei


A Polis Kiadónál rövid időn belül a harmadik kötet jelenik meg az erdélyi születésű írótól. Lőrinczi László sokoldalú irodalmi munkásságnak kiemelkedő része műfordításai. Olasz, francia, spanyol és román nyelvből fordított színműveket, verseket, regényeket. Az alázat ünnepi című kötete ezekből ad válogatást: García Lorca, T.S Elliot, Apollinaire, Leopardi, Eminescu, Edgar Allan Poe és mások munkáit olvashatjuk két nyelven.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az alázat ünnepei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az alázat ünnepei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  100
  ISBN:
  9786065420113
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2392616 / 1140191
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Az alázat ünnepei ebook, könyvet Az alázat ünnepei FB2, Download Az alázat ünnepei PDF , Download Az alázat ünnepei MOBI, Online Az alázat ünnepei könyvet, ingyenes letöltések Az alázat ünnepei IPhone, Online könyvet Az alázat ünnepei PDF, ingyenes Az alázat ünnepei DJVU, ingyenes letöltések Az alázat ünnepei TXT, letöltések Az alázat ünnepei RTF, Online Az alázat ünnepei FB2 , e-könyvet Az alázat ünnepei letöltések TXT, ingyenes Az alázat ünnepei letöltések könyvet, e-könyvet Az alázat ünnepei download MOBI, letöltések Az alázat ünnepei IPad, olvas Az alázat ünnepei MOBI, olvas Az alázat ünnepei DOC, ingyenes Az alázat ünnepei AWZ, Download e-könyvet Az alázat ünnepei iPad , ingyenes Az alázat ünnepei DJVU, Download Az alázat ünnepei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az alázat ünnepei DVD, olvas Az alázat ünnepei TXT, Book Az alázat ünnepei letöltések DJVU, Az alázat ünnepei letöltések könyvet ingyenes, Az alázat ünnepei letöltések könyvet pdf ingyenes, Az alázat ünnepei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az alázat ünnepei pdf ingyenes, Az alázat ünnepei letöltések könyvet epub ingyenes, Az alázat ünnepei ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply