Az ajtó


"Kíváncsi volt rá, mi a férfi kedvenc étele, hogy jobb- vagy balkezes-e, szereti-e keddenként éjszaka nézni azt a krimisorozatot? Leült a földre és nézte az ügyetlenül arrébb tolt szekrény mögül előbukkanó ajtót. Gyönyörű volt. Vajsárga ajtó, tökéletesre lakkozva. Egyetlen ecsetszál, kis karcolódás, elkenődés sem volt rajta. Biztos volt benne, hogy még soha életében nem látott ilyen tökéletes, ilyen szép ajtót. Előrébb húzódott és ugyan azzal az ujjával, amivel Io haját simította meg, megérintette a fát is. Megborzongott" Mindig is úgy képzeltem a személyiséget, hogy a fejünkben van egy ajtó, ami elválasztja a vállalható, normális énünket a neurotikus szociopata pszichopatától. Mindegyikünk fejében ül egy lány ezzel az ajtóval szemben, de nem mindegyik lány nyitja ki azt az ajtót. Van, aki tudatosan, van aki észre sem veszi, hogy az egy ajtó, de van, aki egyszer feláll és lenyomja a kilincset.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ajtó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ajtó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789634240747
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2641652 / 8116564
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Az ajtó ebook, könyvet Az ajtó FB2, Download Az ajtó PDF , Download Az ajtó MOBI, Online Az ajtó könyvet, ingyenes letöltések Az ajtó IPhone, Online könyvet Az ajtó PDF, ingyenes Az ajtó DJVU, ingyenes letöltések Az ajtó TXT, letöltések Az ajtó RTF, Online Az ajtó FB2 , e-könyvet Az ajtó letöltések TXT, ingyenes Az ajtó letöltések könyvet, e-könyvet Az ajtó download MOBI, letöltések Az ajtó IPad, olvas Az ajtó MOBI, olvas Az ajtó DOC, ingyenes Az ajtó AWZ, Download e-könyvet Az ajtó iPad , ingyenes Az ajtó DJVU, Download Az ajtó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ajtó DVD, olvas Az ajtó TXT, Book Az ajtó letöltések DJVU, Az ajtó letöltések könyvet ingyenes, Az ajtó letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ajtó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ajtó pdf ingyenes, Az ajtó letöltések könyvet epub ingyenes, Az ajtó ePub könyvet letöltések ingyenes.