Az ajtó mögött

Verrasztó Gábor - Az ajtó mögött

"Voltunk ma a Júlia utcában. És a Katalin utcában. Igaz, ma már nem ez a neve, de jobb is így. Elvileg, és óráink szerint két óra hosszat voltunk ott. Nekem öt percnek tűnt. Borzongtam végig. Gyönyörű élmény volt. Láttuk Szabó Magda és Szobotka Tibor öröklakásos társasházát, az erkélyét, a fákat, az utcát, a gesztenyesort. A postaládán még mindig ott van Szabó Magda saját írásával, hogy Szobotka Tiborné. És a kapucsengőn a nevük. Az udvaron egy kiscica csak nézett, és azt akarta, kövessük. Követtük. Aztán leült Szabó Magda erkélye alá. Odavoltam. Aztán jött egy másik, egy nagy szürke macska. Ő is jött utánunk, és nézte, mit csinálunk a lépcsőházban. Biztos Emerenc macskáinak a leszármazottai. Aztán találgattuk, a hetes számú ház melyik lakásában lakhatott Emerenc. Aztán megint csoda történt. Kijött egy úr, beengedett minket, és megmutatta Az ajtót és a lakást, és elmesélte, mi hol és hogyan volt. Mi pedig elhalva. Elcsodálkozva. És ott volt egy kedves hölgy, aki ismerte Emerencet és Szabó Magdát, és úgy beszélt róluk, mint a szomszédjairól, hiszen azok voltak. Éreztem a csodát. Hallgattam a mondatokat, láttam a helyszíneket, és felhőkön lépkedtem. Egy olyan világ tárult előttem fel, ami eddig sok hónapon át rejtve volt, és csak a képzeletemre támaszkodhattam. Ma pedig megnyílt előttem ez a csodás világ. A megvalósult álom. Köszönöm Istennek, hogy ezt és így megadta. És mindenkinek.

Kisvarga Szilvia"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ajtó mögött ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ajtó mögött ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  157
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  372 gr
  ISBN:
  9789632637501
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2710612 / 1171850  TAGS:
  Online Az ajtó mögött ebook, könyvet Az ajtó mögött FB2, Download Az ajtó mögött PDF , Download Az ajtó mögött MOBI, Online Az ajtó mögött könyvet, ingyenes letöltések Az ajtó mögött IPhone, Online könyvet Az ajtó mögött PDF, ingyenes Az ajtó mögött DJVU, ingyenes letöltések Az ajtó mögött TXT, letöltések Az ajtó mögött RTF, Online Az ajtó mögött FB2 , e-könyvet Az ajtó mögött letöltések TXT, ingyenes Az ajtó mögött letöltések könyvet, e-könyvet Az ajtó mögött download MOBI, letöltések Az ajtó mögött IPad, olvas Az ajtó mögött MOBI, olvas Az ajtó mögött DOC, ingyenes Az ajtó mögött AWZ, Download e-könyvet Az ajtó mögött iPad , ingyenes Az ajtó mögött DJVU, Download Az ajtó mögött e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ajtó mögött DVD, olvas Az ajtó mögött TXT, Book Az ajtó mögött letöltések DJVU, Az ajtó mögött letöltések könyvet ingyenes, Az ajtó mögött letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ajtó mögött pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ajtó mögött pdf ingyenes, Az ajtó mögött letöltések könyvet epub ingyenes, Az ajtó mögött ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply