Az agyukra megyünk! – Brainfluence

Roger Dooley - Az agyukra megyünk! - Brainfluence

Az agykutatók szerint a gondolatok és az érzelmek 95 százaléka azelőtt születik meg, mielőtt tudatosulna. Az értékesítők mégsem akarnak tudomást venni a tudatalatti folyamatok fontosságáról, ehelyett az agy maradék 5 százalékát bombázzák reklámjaikkal és hagyományos ajánlataikkal.

AZ AGYUKRA MEGYÜNK! könyv az agy befolyásolásának, a közvetlen tudatra-hatásnak azokat az izgalmas titkait osztja meg az olvasóval, amelyeket a neurológusok és a viselkedéskutatók a közelmúltban feltártak.

A könyv száz kísérleti eredményre épülő gazdag ötlettár, amely a neuromarketing felfedezéseiből nyert tapasztatokat fordítja le jól használható tanácsokra az értékesítés és a reklám területén dolgozó szakemberek számára.

A szerző, miközben támaszkodik a bonyolult agyfiziológiai eredményekre, rendkívül közérthetően és gyakorlatiasan ülteti át ezeket az eredményeket a mindennapi marketing világába.

AZ AGYUKRA MEGYÜNK! cím találó magyar megfelelője az eredeti Brainfluence könyvcímnek. Mindkét játékos szóösszetétel arra utal, hogy a hatékony rábeszélést legjobb közvetlenül az agyhoz címezni. A marketinges befolyásolás jelentős része a tudattalan szintjén zajlik, hatékonysága is csak úgy növelhető, ha alkalmazkodunk az emberi agy működésének speciális szabályaihoz és igényeihez.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az agyukra megyünk! – Brainfluence ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az agyukra megyünk! – Brainfluence ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  388
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  530 gr
  ISBN:
  9789638989604
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2627548 / 1148871
  Translator:


  TAGS:
  Online Az agyukra megyünk! – Brainfluence ebook, könyvet Az agyukra megyünk! – Brainfluence FB2, Download Az agyukra megyünk! – Brainfluence PDF , Download Az agyukra megyünk! – Brainfluence MOBI, Online Az agyukra megyünk! – Brainfluence könyvet, ingyenes letöltések Az agyukra megyünk! – Brainfluence IPhone, Online könyvet Az agyukra megyünk! – Brainfluence PDF, ingyenes Az agyukra megyünk! – Brainfluence DJVU, ingyenes letöltések Az agyukra megyünk! – Brainfluence TXT, letöltések Az agyukra megyünk! – Brainfluence RTF, Online Az agyukra megyünk! – Brainfluence FB2 , e-könyvet Az agyukra megyünk! – Brainfluence letöltések TXT, ingyenes Az agyukra megyünk! – Brainfluence letöltések könyvet, e-könyvet Az agyukra megyünk! – Brainfluence download MOBI, letöltések Az agyukra megyünk! – Brainfluence IPad, olvas Az agyukra megyünk! – Brainfluence MOBI, olvas Az agyukra megyünk! – Brainfluence DOC, ingyenes Az agyukra megyünk! – Brainfluence AWZ, Download e-könyvet Az agyukra megyünk! – Brainfluence iPad , ingyenes Az agyukra megyünk! – Brainfluence DJVU, Download Az agyukra megyünk! – Brainfluence e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az agyukra megyünk! – Brainfluence DVD, olvas Az agyukra megyünk! – Brainfluence TXT, Book Az agyukra megyünk! – Brainfluence letöltések DJVU, Az agyukra megyünk! – Brainfluence letöltések könyvet ingyenes, Az agyukra megyünk! – Brainfluence letöltések könyvet pdf ingyenes, Az agyukra megyünk! – Brainfluence pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az agyukra megyünk! – Brainfluence pdf ingyenes, Az agyukra megyünk! – Brainfluence letöltések könyvet epub ingyenes, Az agyukra megyünk! – Brainfluence ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply