Az ágyas

Irepoglu Gül - Az ágyas

A történet a XVIII. századi Oszmán Birodalomban, Abdülhamid szultán udvarában, a hárem pompázatos világában játszódik.
Abdülhamid hatalomra lépése előtt negyvennégy évig élt elzárva. A trónra kerülve maga mellé veszi háremagaként egyetlen barátját, a félvér Cafert – ennek ára azonban egy fájdalmas operáció, amely megfosztja őt a férfiasságától.
Aşkidilt, a háremhölgyet egyszer éri a kivételes kegy, hogy a szultán vele tölti az éjszakát. A fiatal lány beleszeret a szultánba, akit szintén nem hagy hidegen a találkozás, azonban megfutamodik érzelmei elől, és többé nem rendeli magához a lányt. Közben egyikük sem veszi észre, hogy a jóképű, fiatal háremaga hogyan fogja megváltoztatni hármuk viszonyát. Cafer ugyanis szerelmes Aşkidikbe…A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ágyas ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ágyas ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  200
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9789630978590
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2484571 / 1103991  TAGS:
  Online Az ágyas ebook, könyvet Az ágyas FB2, Download Az ágyas PDF , Download Az ágyas MOBI, Online Az ágyas könyvet, ingyenes letöltések Az ágyas IPhone, Online könyvet Az ágyas PDF, ingyenes Az ágyas DJVU, ingyenes letöltések Az ágyas TXT, letöltések Az ágyas RTF, Online Az ágyas FB2 , e-könyvet Az ágyas letöltések TXT, ingyenes Az ágyas letöltések könyvet, e-könyvet Az ágyas download MOBI, letöltések Az ágyas IPad, olvas Az ágyas MOBI, olvas Az ágyas DOC, ingyenes Az ágyas AWZ, Download e-könyvet Az ágyas iPad , ingyenes Az ágyas DJVU, Download Az ágyas e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ágyas DVD, olvas Az ágyas TXT, Book Az ágyas letöltések DJVU, Az ágyas letöltések könyvet ingyenes, Az ágyas letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ágyas pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ágyas pdf ingyenes, Az ágyas letöltések könyvet epub ingyenes, Az ágyas ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply