Az agresszió világa

Hárdi István (Szerk.) - Az agresszió világa

Az egész világban növekedő erőszak egyre sürgetőbbé teszi a behatóbb megismerkedést az ,,agresszió világával" és megelőzését a felvilágosítás, a nevelés és a gyógyítás útján. A szerkesztőnek az agresszió jelenségköréről, elméleteiről szóló áttekintő, bevezető fejezetei után a kérdés legkülönfélébb területeken való megjelenéséről olvashatunk avatott szakemberek tollából. Megismerkedhetünk a pszichiátria, a pszichoszomatika és a szuicidológia, a szociális intézmények, valamint a családban előforduló visszaélések, az iskola, a politikai üldözöttek és megkínzottak, a kriminológiában az erőszakos cselekmények, a fiatalkori bűnözés körében előforduló agresszióval. A preventív részben a tévé hatásairól, a bűnözés megelőzéséről, a gyógyítás és a pszichoterápia fontos szerepéről olvashatunk. A könyv kiszélesíti a látókörét mindazoknak, akik emberekkel foglalkoznak és az agresszió problémáira megoldást keresnek, valamint a megelőzésért tenni is akarnak. Számot tarthat pszichiáterek és pszichológusok, mentálhigiénikus és szociálpolitikai szakemberek, pedagógusok és kriminológusok érdeklődésére. A könyvet számos esetismertetés, kép és táblázat illusztrálja.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az agresszió világa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az agresszió világa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  458
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  922 gr
  ISBN:
  9789632261690
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2398812 / 1107781  TAGS:
  Online Az agresszió világa ebook, könyvet Az agresszió világa FB2, Download Az agresszió világa PDF , Download Az agresszió világa MOBI, Online Az agresszió világa könyvet, ingyenes letöltések Az agresszió világa IPhone, Online könyvet Az agresszió világa PDF, ingyenes Az agresszió világa DJVU, ingyenes letöltések Az agresszió világa TXT, letöltések Az agresszió világa RTF, Online Az agresszió világa FB2 , e-könyvet Az agresszió világa letöltések TXT, ingyenes Az agresszió világa letöltések könyvet, e-könyvet Az agresszió világa download MOBI, letöltések Az agresszió világa IPad, olvas Az agresszió világa MOBI, olvas Az agresszió világa DOC, ingyenes Az agresszió világa AWZ, Download e-könyvet Az agresszió világa iPad , ingyenes Az agresszió világa DJVU, Download Az agresszió világa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az agresszió világa DVD, olvas Az agresszió világa TXT, Book Az agresszió világa letöltések DJVU, Az agresszió világa letöltések könyvet ingyenes, Az agresszió világa letöltések könyvet pdf ingyenes, Az agresszió világa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az agresszió világa pdf ingyenes, Az agresszió világa letöltések könyvet epub ingyenes, Az agresszió világa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply