Az afgán hadjárat

Steven Pressfield - Az afgán hadjárat

Az afgán hadjárat Nagy Sándor pályafutásának legnehezebb harca volt. A helybéli törzsek és lovas népek harcmodora merőben eltért attól, amit a makedón harcosok megszoktak, a kegyetlenkedés soha nem tapasztalt méreteket öltött. A hódító hadvezérnek csak a háború harmadik évében sikerült uralma alá vonnia a régiót, miután feleségül vette Roxanét, az afgán hercegnőt.

A hadjárat történetét Matthaiosz, egy fiatal makedón katona elmeséléséből ismerhetjük meg, aki a marcona veteránok mellett megtapasztalja a háború, az afgánok és a bajtársak barbárságát, de közben megismeri a szerelmet is egy afgán lány oldalán.

Remek történelmi regény, amely lebilincselő drámaisággal és valósághűen ábrázolja a nyugati megszállók és a hazájukat elszántan védő keleti harcosok küzdelmeit. A múltbéli események mintha a napjainkban zajló háborús konfliktusok borzalmait és kudarcait vetítenék előre. Afganisztánban ma sincs béke, és ismét nyugati csapatok próbálják meg ellenőrzésük alá vonni a helybélieket.

Steven Pressfield népszerű történelmi témák, köztük az ókori háborúk sikeres regényírója. A tűz kapui és A háború hullámai mellett a második világháború idején játszódó modernkori regénye, a Vadászat Rommelre is nagy sikert aratott a háborús történetek kedvelői körében
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az afgán hadjárat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az afgán hadjárat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  294
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  334 gr
  ISBN:
  9786155283840
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2681418 / 1156930
  Translator:


  TAGS:
  Online Az afgán hadjárat ebook, könyvet Az afgán hadjárat FB2, Download Az afgán hadjárat PDF , Download Az afgán hadjárat MOBI, Online Az afgán hadjárat könyvet, ingyenes letöltések Az afgán hadjárat IPhone, Online könyvet Az afgán hadjárat PDF, ingyenes Az afgán hadjárat DJVU, ingyenes letöltések Az afgán hadjárat TXT, letöltések Az afgán hadjárat RTF, Online Az afgán hadjárat FB2 , e-könyvet Az afgán hadjárat letöltések TXT, ingyenes Az afgán hadjárat letöltések könyvet, e-könyvet Az afgán hadjárat download MOBI, letöltések Az afgán hadjárat IPad, olvas Az afgán hadjárat MOBI, olvas Az afgán hadjárat DOC, ingyenes Az afgán hadjárat AWZ, Download e-könyvet Az afgán hadjárat iPad , ingyenes Az afgán hadjárat DJVU, Download Az afgán hadjárat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az afgán hadjárat DVD, olvas Az afgán hadjárat TXT, Book Az afgán hadjárat letöltések DJVU, Az afgán hadjárat letöltések könyvet ingyenes, Az afgán hadjárat letöltések könyvet pdf ingyenes, Az afgán hadjárat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az afgán hadjárat pdf ingyenes, Az afgán hadjárat letöltések könyvet epub ingyenes, Az afgán hadjárat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply