Az Abesszin

Jean-Christophe Rufin - Az Abesszin

A török uralom alatt álló Kairóban vagyunk a XVII. és XVIII. század fordulóján. Egy kalandos kedvű fiatal orvos Abessziniába indul. A négust kellene meggyógyítania, de XIV. Lajos megbízása nyomán titkos küldetése is van.

Vajon sikerül-e az expedíció? Sikerül-e beférkőznie hősünknek a magányos, bölcs, boldogtalan és méltóságteljes négus barátságába? Van-e, aki franciák és törökök, jezsuiták és római kapucinusok, nem utolsó sorban pedig a szépséges lányát épp hősünk szerelmétől féltő kairói francia konzul intrikái közepette megvédheti a világtól elzárt Abessziniát a rá váró veszedelmektől? Mit szól a fejleményekhez a párizsi udvar és maga a Napkirály? És útját állhatja-e a nagypolitika a szerelemnek?

A nemzetközileg is ismert orvos-diplomata a történelmi tényeket szárnyaló fantáziával, a lenyűgöző kor- és helyismeretet izgalmas meseszövéssel elegyítő regényt írt. Méltán nyerte el vele 1997-ben az elsőkönyves szerzők Goncourt-díját.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Abesszin ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Abesszin ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  16 x 23.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  452
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9630768410
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2000
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Az Abesszin ebook, könyvet Az Abesszin FB2, Download Az Abesszin PDF , Download Az Abesszin MOBI, Online Az Abesszin könyvet, ingyenes letöltések Az Abesszin IPhone, Online könyvet Az Abesszin PDF, ingyenes Az Abesszin DJVU, ingyenes letöltések Az Abesszin TXT, letöltések Az Abesszin RTF, Online Az Abesszin FB2 , e-könyvet Az Abesszin letöltések TXT, ingyenes Az Abesszin letöltések könyvet, e-könyvet Az Abesszin download MOBI, letöltések Az Abesszin IPad, olvas Az Abesszin MOBI, olvas Az Abesszin DOC, ingyenes Az Abesszin AWZ, Download e-könyvet Az Abesszin iPad , ingyenes Az Abesszin DJVU, Download Az Abesszin e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Abesszin DVD, olvas Az Abesszin TXT, Book Az Abesszin letöltések DJVU, Az Abesszin letöltések könyvet ingyenes, Az Abesszin letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Abesszin pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Abesszin pdf ingyenes, Az Abesszin letöltések könyvet epub ingyenes, Az Abesszin ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply