Az 50 legjobb magyar üzleti döntés

Márton-Koczó Ildikó - Az 50 legjobb magyar üzleti döntés

Cégeladás és -visszavásárlás, terjeszkedés, életben maradás, profiltisztítás és -bővítés, egy jó ötlet piacra dobása többek között ilyen és hasonló stratégiai témákat érintő üzleti döntéseket mutat be a kötet. Mindezeket magyar vállalatok és vállalkozások esetein keresztül teszi úgy, hogy az egyes esetek szubjektív tanulságaira is fény derül. A szerző célja, hogy maguk a sztorik ösztönözzék, a bennük lévő analógia pedig segítse elő a mostani és a jövendő menedzserek jobb döntéshozatalát. Sőt a történeteket olvasva ők is fogalmazzák meg saját, szubjektív tanulságaikat. Ugyanis Az 50 legjobb magyar üzleti döntés és 15 a legrosszabbak közül olyan komoly üzleti sikereket, illetve kudarcélményeket mutat be, amelyek időponttól és iparágtól függetlenül tanulságosak és üzenetértékűek lehetnek másoknak is. "A döntéselmélettel foglalkozó könyvek nem feltétlenül könnyed olvasmányok, az 50 jó és 15 rossz magyar üzleti döntést bemutató könyv szerzője, Márton-Koczó Ildikó azonban olvasmányos, könnyen befogadható kötetet írt. Az esetek, legyen szó jó vagy rossz döntésekről, úgy vélem minden nyitott gondolkodású olvasó számára tanulságosak és inspirálók lesznek." -(Király Béla, a Menedzsment Fórum lapigazgatója) "Márton-Koczó Ildikó könyvét mindazoknak ajánlom, akik a vezetés elméletének elsajátítása mellett annak gyakorlatából is tanulni kívánnak. Egy valós cég, egy valós helyzet sikereiből sokszor legalább annyit fejlődünk, mint tucatnyi elméletből. Ugyanúgy vonatkozik ez a rossz döntések következményeire is. Ha a tanulságokat és a tapasztalást tekintjük a legfontosabbnak, már nem is az számít, hogy a döntés jó volt-e vagy rossz: meghozatott, hogy haladhassunk." – (Szabó György, a Menedzserek Országos Szövetségének elnöke, a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatója) "Ma a világon rendkívül fontos szerepet tulajdonítanak az anyagi, az emberi (szellemi) tőkének, pedig az igazi sikertörténetekben komoly figyelmet kap a társadalmi tőke az emberi közösségekben, a kapcsolati hálóban felhalmozódó bizalom, együttműködési hajlam, társadalmi kohézió. Márton-Koczó Ildikó épp ennek a három tőkének a viszonyáról mutat be jó és rossz példákat ebben a kötetében." – (Vizi E. Szilveszter, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnöke)



A Könyv Magyarul!


Letöltések Az 50 legjobb magyar üzleti döntés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Az 50 legjobb magyar üzleti döntés ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  304
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9786155303012
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2234071 / 1088761



  TAGS:
  Online Az 50 legjobb magyar üzleti döntés ebook, könyvet Az 50 legjobb magyar üzleti döntés FB2, Download Az 50 legjobb magyar üzleti döntés PDF , Download Az 50 legjobb magyar üzleti döntés MOBI, Online Az 50 legjobb magyar üzleti döntés könyvet, ingyenes letöltések Az 50 legjobb magyar üzleti döntés IPhone, Online könyvet Az 50 legjobb magyar üzleti döntés PDF, ingyenes Az 50 legjobb magyar üzleti döntés DJVU, ingyenes letöltések Az 50 legjobb magyar üzleti döntés TXT, letöltések Az 50 legjobb magyar üzleti döntés RTF, Online Az 50 legjobb magyar üzleti döntés FB2 , e-könyvet Az 50 legjobb magyar üzleti döntés letöltések TXT, ingyenes Az 50 legjobb magyar üzleti döntés letöltések könyvet, e-könyvet Az 50 legjobb magyar üzleti döntés download MOBI, letöltések Az 50 legjobb magyar üzleti döntés IPad, olvas Az 50 legjobb magyar üzleti döntés MOBI, olvas Az 50 legjobb magyar üzleti döntés DOC, ingyenes Az 50 legjobb magyar üzleti döntés AWZ, Download e-könyvet Az 50 legjobb magyar üzleti döntés iPad , ingyenes Az 50 legjobb magyar üzleti döntés DJVU, Download Az 50 legjobb magyar üzleti döntés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az 50 legjobb magyar üzleti döntés DVD, olvas Az 50 legjobb magyar üzleti döntés TXT, Book Az 50 legjobb magyar üzleti döntés letöltések DJVU, Az 50 legjobb magyar üzleti döntés letöltések könyvet ingyenes, Az 50 legjobb magyar üzleti döntés letöltések könyvet pdf ingyenes, Az 50 legjobb magyar üzleti döntés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az 50 legjobb magyar üzleti döntés pdf ingyenes, Az 50 legjobb magyar üzleti döntés letöltések könyvet epub ingyenes, Az 50 legjobb magyar üzleti döntés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply