Avon – Egy női világcég sikertörténete


Ez a könyv annak szól, aki szereti a sikertörténeteket, aki szeretne megismerni egy különleges marketing stratégiát és fontosnak tartja a szépségápolást.
A cég nagy utat tett meg azóta, hogy alapítója, David McConnell 1886-ban felkínálta az első parfümmintát, de íme a recept, amely az AVON-t a globális marketing úttörőjévé tette. A történeti hátteret megismerve most bepillanthatunk a színfalak mögé.
Laura Klepacki leleplezi a titkot, miként vált az AVON az egész földgolyót – Bostontól Pekingig – behálózó birodalommá, és hogyan virágozhat még a legkeményebb válságok idején is. Egyedülálló utazásra invitál, amelynek során azt is megtudhatjuk, hogyan változtatta meg az AVON a játékszabályokat, lehetővé téve, hogy a nők saját kis vállalkozásba kezdjenek.
A rutinos újságíró-szerző könyve tanulságos – egyben szórakoztató – a gazdaság iránt érdeklődők számára is. És nemcsak nőknek!A Könyv Magyarul!


Letöltések Avon – Egy női világcég sikertörténete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Avon – Egy női világcég sikertörténete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  BOUND
  ISBN:
  9638687916
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2123011 / 1021133
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Avon – Egy női világcég sikertörténete ebook, könyvet Avon – Egy női világcég sikertörténete FB2, Download Avon – Egy női világcég sikertörténete PDF , Download Avon – Egy női világcég sikertörténete MOBI, Online Avon – Egy női világcég sikertörténete könyvet, ingyenes letöltések Avon – Egy női világcég sikertörténete IPhone, Online könyvet Avon – Egy női világcég sikertörténete PDF, ingyenes Avon – Egy női világcég sikertörténete DJVU, ingyenes letöltések Avon – Egy női világcég sikertörténete TXT, letöltések Avon – Egy női világcég sikertörténete RTF, Online Avon – Egy női világcég sikertörténete FB2 , e-könyvet Avon – Egy női világcég sikertörténete letöltések TXT, ingyenes Avon – Egy női világcég sikertörténete letöltések könyvet, e-könyvet Avon – Egy női világcég sikertörténete download MOBI, letöltések Avon – Egy női világcég sikertörténete IPad, olvas Avon – Egy női világcég sikertörténete MOBI, olvas Avon – Egy női világcég sikertörténete DOC, ingyenes Avon – Egy női világcég sikertörténete AWZ, Download e-könyvet Avon – Egy női világcég sikertörténete iPad , ingyenes Avon – Egy női világcég sikertörténete DJVU, Download Avon – Egy női világcég sikertörténete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Avon – Egy női világcég sikertörténete DVD, olvas Avon – Egy női világcég sikertörténete TXT, Book Avon – Egy női világcég sikertörténete letöltések DJVU, Avon – Egy női világcég sikertörténete letöltések könyvet ingyenes, Avon – Egy női világcég sikertörténete letöltések könyvet pdf ingyenes, Avon – Egy női világcég sikertörténete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Avon – Egy női világcég sikertörténete pdf ingyenes, Avon – Egy női világcég sikertörténete letöltések könyvet epub ingyenes, Avon – Egy női világcég sikertörténete ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply