Avalon

Anya Seton - Avalon

Rumont, az ifjú francia vitézt nem hagyja nyugodni a vágy, hogy nyomára bukkanjon Artúr király legendás szigetének, Avalonnak. Ez a leküzdhetetlen sóvárgás űzi el otthonából, Provence-ból, hogy átszelve a frankok birodalmát, a britek szigetére utazzon. Miután Cornwall partjainál hajótörést szenved, találkozik a szépséges Merewynnel, akivel az élete elválaszthatatlanul egybefonódik. Rumon Angliába viszi a leányt, ám ott a lovag rabságba esik: valósággal megbabonázza a ravasz királyné szépsége. A vágyódás és a misztikus utazás óceánokon és kontinenseken repít keresztül, bebarangolva a kilencszázas évek Angliáját, a rejtélyes Izlandot, Grönlandot és az ismeretlen Észak-Amerikát. Szerelem, féltékenység, meg nem értés, hamisság, ármány és a szívek csatája zajlik a történelem színpadán
Anya Seton (Katherine 12., Elizabeth 12., A hűség foglyai), a történelmi románcok írónője legújabb regényében lebilincselő módon adja vissza az erős királyi hatalom, a nehéz sorsú parasztság, a viking harcosok és a nemes lovagok közötti feszültséget, miközben eleven, színes és hiteles képet fest a viharos és sötét középkorról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Avalon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Avalon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  408
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789636436704
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2580696 / 1140572
  Series:


  TAGS:
  Online Avalon ebook, könyvet Avalon FB2, Download Avalon PDF , Download Avalon MOBI, Online Avalon könyvet, ingyenes letöltések Avalon IPhone, Online könyvet Avalon PDF, ingyenes Avalon DJVU, ingyenes letöltések Avalon TXT, letöltések Avalon RTF, Online Avalon FB2 , e-könyvet Avalon letöltések TXT, ingyenes Avalon letöltések könyvet, e-könyvet Avalon download MOBI, letöltések Avalon IPad, olvas Avalon MOBI, olvas Avalon DOC, ingyenes Avalon AWZ, Download e-könyvet Avalon iPad , ingyenes Avalon DJVU, Download Avalon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Avalon DVD, olvas Avalon TXT, Book Avalon letöltések DJVU, Avalon letöltések könyvet ingyenes, Avalon letöltések könyvet pdf ingyenes, Avalon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Avalon pdf ingyenes, Avalon letöltések könyvet epub ingyenes, Avalon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply