Autók

Matt Delorenzo - Autók

Ahogy a 20 század elején legördültek a szerelősorról a legelső automobilok, a modellek szinte sokkolták az embereket. Tervezőik a megvalósult álmot látták bennük, létrehozóik a határtalan erőt és lehetőséget. Annak pedig, aki egy négykerekű szerencsés tulajdonosának tudhatta magát, az autó egyet jelentett a vágy valóra válásával és a kiválasztottság különleges tudatával. Ebben az exkluzív fotóalbumban együtt gyönyörködhetünk az autó több mint egy évszázados történelmének legkedveltebb, legszebb, leggyorsabb és legelegánsabb modelljeiben. A kötetben látható veterán járművek ma is a tervezés csodájának számítanak. A világ egyik legjobb autófotográfusának nagyszerű, hatásos stúdiófelvételei mint műalkotást mutatnak be minden egyes darabot, amelyekről a részletes műszaki adatokon túl sok mindent megtudhatunk a szellemes, érdekes, lelkes és bevallottan rajongó kísérőszövegből. Az album öt fejezete legjellemzőbb és kimagasló tulajdonságuk alapján osztályozza a híressé vált modelleket: szórakoztatásra termett járművekre, presztízsautókra, a szépség, a sebesség és az erő megtestesítőire. Ma már nosztalgia a 20. század, amikor az autó még műalkotás volt. Vegyük csak ízelítőül az első fejezetből az 1957-es Chevrolet Bel Airt vagy az 1973-as De Tomaso Panterát. Ki ne élvezné, ha ilyen gépet vezetne? A presztízsautók között szerepel az 1930-as Rolls Royce Boattail Convertible és az 1964-es Aston Martin DB5. A sebességet olyan modell képviseli, mint a szupergyors 1958-as Chevrolet Corvette, a 2004-es Porsche Carrera GT vagy a 2007-es Ferrari 599 GTB Fiorano. A lehengerlő lóerőket az 1967-es Shelby Cobra 427 Convertible, az 1985-ös Lamborghini Countach és a 2003-as Enzo Ferrari hirdeti. A szépség, a stílus és a forma tökéletességét olyan modellek illusztrálják, mint az 1938-as Bugatti Type 57C, az 1992-es és a 2008-as Dodge Viper. A kötetet a fejezetekben fotókkal bemutatott gépkocsik minden lényeges műszaki adatát, tervezésének állomásait összefoglaló katalógus zárja, amelyből érdekes adalékokat tudhatunk meg a nagy autógyártók és versenyistállók háza tájáról is. Az albumban olyan modellek szerepelnek az 1923-as Duesenberg túrakocsitól a 2008-as Lamborghini Reventónig, amelyek megvalósítják a tervezők, a sebesség, a szépség, a luxus megszállottjainak legtitkosabb álmát. Olyan gépekben gyönyörködhetünk, amilyeneknél szebbet, klasszikusabbat, erősebbet és gyorsabbat elképzelni sem lehet. Ron Kimball autókról, motorokról készített felvételeivel vált világszerte elismert fotóssá. Akár 1950-es veterán autót fényképez, akár a legújabb modellt, sikerül megragadnia a különleges gépek dinamizmusát, a vonalak és a formák funkcionális eleganciáját, a kidolgozott részletek szépségét. Matt DeLorenzo szakíró, autókról szóló magazinok szerkesztője, munkatársa, több könyv szerzője az autótervezés és -gyártás történetének témájában.A Könyv Magyarul!


Letöltések Autók ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Autók ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  2830 gr
  ISBN:
  9789639765436
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2198232 / 1050797
  Translator:


  TAGS:
  Online Autók ebook, könyvet Autók FB2, Download Autók PDF , Download Autók MOBI, Online Autók könyvet, ingyenes letöltések Autók IPhone, Online könyvet Autók PDF, ingyenes Autók DJVU, ingyenes letöltések Autók TXT, letöltések Autók RTF, Online Autók FB2 , e-könyvet Autók letöltések TXT, ingyenes Autók letöltések könyvet, e-könyvet Autók download MOBI, letöltések Autók IPad, olvas Autók MOBI, olvas Autók DOC, ingyenes Autók AWZ, Download e-könyvet Autók iPad , ingyenes Autók DJVU, Download Autók e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Autók DVD, olvas Autók TXT, Book Autók letöltések DJVU, Autók letöltések könyvet ingyenes, Autók letöltések könyvet pdf ingyenes, Autók pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Autók pdf ingyenes, Autók letöltések könyvet epub ingyenes, Autók ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply