Autók

Thomas Brandenburg - Autók

Mi MICSODA 57. Autók: Több mint százéves az autó. S ebben az időszakban Carl Benz első motoros autójától a jövő napelemes autójáig izgalmas fejlődésen ment keresztül ez a közlekedési eszköz. De hogyan született régen és hogyan születik ma az autó? Ezekre az izgalmas kérdésekre is megtaláljuk a választ ebben a gazdagon illusztrált kötetben. A könyv végigkalauzol az automobil fejlődésének történetén, megtudhatjuk, mire használták régen és ma és milyen jövő előtt áll az egyik legfontosabb közlekedési eszközünk.
Autók – Repülőgépek és léghajók DVD: A Mi MICSODA DVD első része bemutatja az autó történetét, működését, és a jövő autójáról szóló elképzelésekbe is beavatja a nézőt. Milyen volt az első autó? ,,Ki" volt Bádog Böske? Hogyan működik a motor? Mi a szélcsatorna és a töréstesztek szerepe az autógyártásban? Milyen biztonsági eszközök vannak az autókban ma? Mit tud egy navigációs rendszer ma és a jövőben? Milyen lesz a jövő autója? Mindezt kedves animációs figurák teszik változatossá a gyerekek számára.
A Mi MICSODA ismeretterjesztő filmsorozat második része a levegőbe viszi a nézőt. Eredeti filmrészleteket láthatunk a repülés hőskorából, az első kísérletekről, az első bátor utazókról, a kényelmes de veszélyes léghajókról: Megtudhatjuk, hogyan készítenek fel a repülésre ma egy repülőt, és az mitől emelkedik a magasba.
Mi mindent kell egy pilótának tudnia? Mi a légifolyosó? Hogyan fognak jövőbéli repülőink kinézni? Mindezt kedves animációs figurák teszik változatossá a gyermekek számára.A Könyv Magyarul!


Letöltések Autók ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Autók ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  48
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  520 gr
  ISBN:
  9789639845961
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206060 / 1061857
  Series:


  TAGS:
  Online Autók ebook, könyvet Autók FB2, Download Autók PDF , Download Autók MOBI, Online Autók könyvet, ingyenes letöltések Autók IPhone, Online könyvet Autók PDF, ingyenes Autók DJVU, ingyenes letöltések Autók TXT, letöltések Autók RTF, Online Autók FB2 , e-könyvet Autók letöltések TXT, ingyenes Autók letöltések könyvet, e-könyvet Autók download MOBI, letöltések Autók IPad, olvas Autók MOBI, olvas Autók DOC, ingyenes Autók AWZ, Download e-könyvet Autók iPad , ingyenes Autók DJVU, Download Autók e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Autók DVD, olvas Autók TXT, Book Autók letöltések DJVU, Autók letöltések könyvet ingyenes, Autók letöltések könyvet pdf ingyenes, Autók pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Autók pdf ingyenes, Autók letöltések könyvet epub ingyenes, Autók ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply