Aura


Mindenkinek van aurája. Sokféleképpen meghatározták már, de az aura lényegében az az energiatér, amely minden dolgot körülvesz.
Mindenki látta vagy tapasztalta már mások energiaterét. A legtöbb ember azonban vagy figyelmen kívül hagyja, vagy valami egészen másnak tulajdonítja a jelenséget.
A könyv segítségével megtanuljuk, hogyan lássuk az aurát, és mit jelentenek benne az egyes színek. Derítsük ki, milyen hatással van auránk mások energiáira, és hogy ezek miként hatnak a miénkre. Tanuljuk meg felismerni energiatereink határait és erősségét, hogy kellő időben tudjuk kiegyensúlyozni és megtisztítani őket. Ismerjük meg hogyan védjük és tisztítsuk meg auránkat, az életerőnk működési terét.

Az élet finomabb energiaterei iránti érzékenység sokféleképpen fejleszthető. Ha megtanuljuk látni az aurát, az nemcsak régi korlátainkat dönti le, de látásmódunk is kiszélesedik. Hidat verünk a fizikai és a metafizikai szintek között. Ha megtanuljuk látni és érezni az élet finomabb kiterjedéseit, másfajta áldásban is részesülünk. Kibontakozik és megnövekszik intuíciós képességünk, visszatér gyermeki életörömünk és képesek leszünk újra rácsodálkozni az életre.

Minden nap új kaland lesz egy véget nem érő úton!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Aura ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Aura ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  156
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  391 gr
  ISBN:
  9789635294718
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2640481 / 1150133
  Series:


  TAGS:
  Online Aura ebook, könyvet Aura FB2, Download Aura PDF , Download Aura MOBI, Online Aura könyvet, ingyenes letöltések Aura IPhone, Online könyvet Aura PDF, ingyenes Aura DJVU, ingyenes letöltések Aura TXT, letöltések Aura RTF, Online Aura FB2 , e-könyvet Aura letöltések TXT, ingyenes Aura letöltések könyvet, e-könyvet Aura download MOBI, letöltések Aura IPad, olvas Aura MOBI, olvas Aura DOC, ingyenes Aura AWZ, Download e-könyvet Aura iPad , ingyenes Aura DJVU, Download Aura e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Aura DVD, olvas Aura TXT, Book Aura letöltések DJVU, Aura letöltések könyvet ingyenes, Aura letöltések könyvet pdf ingyenes, Aura pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Aura pdf ingyenes, Aura letöltések könyvet epub ingyenes, Aura ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply